Game of Thrones (Telltale) Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Telltale játékot készít a Game of Thrones HBO-s adaptációja alapján.
1421164806

Készül a Telltale második saját címe

A Telltale Games általában olyan befutott frencsájzokból készített kalandjátékokat eddig, mint a Jurassic Park, a Walking Dead, vagy a Trónok harca, ám most újra egyedi, saját kútfőből kipattant címen dolgozik.
1417507239

Game of Thrones - trailer a megjelenésre

Mától érhető el a Telltale következő nagy dobása, mely a népszerű Game of Thrones sorozaton alapul. Ismerős karakterek, komoly párbeszédek és akció: ezek várnak ránk az Iron from Ice című epizódban.
1417438800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk az év utolsó hónapjához, szombaton jön a Mikulás, ezzel párhuzamosan pedig a kiadók is visszavesznek a lendületből: egyre kevesebb a friss megjelenés, igaz, így sem panaszkodhatunk.
1417158052

A jövő héten jön a Game of Thrones-kalandjáték

A Telltale - jó szokásához híven - az utolsó pillanatban erősítette meg legújabb alkotásának megjelenési dátumát. A Game of Thrones-kalandjáték első epizódja Iron From Ice névre hallgat, és keddtől vethetjük rá magunkat.
1416916800

Heti hírösszefoglaló - 47. hét

Sok érdekes dolog történt a játékvilágban a múlt héten. Többek között megjelent a Far Cry 4, újra átlépte a tízmilliós létszámot a World of Warcraft és megváltozott a Steam Early Access szabályzata is. Érdemes lehet visszatekinteni.
1416838800

Game of Thrones - a gép, ami elvisz Westerosra

A Steamen már előrendelhető a Telltale Game of Thrones-sorozata, és a játék adatlapjára felkerültek a minimum rendszerkövetelmények is. Nem kell aggódni, ez a cím nem sok gépet izzaszt majd meg!
1416554212

Itt az első trailer az új Trónok harca-játékból

Megkaptuk az első trailert a Telltale Games-féle Game of Thrones-játékból, ahogy az is kiderült, hogy a játék munkálataiban az HBO-s sorozat néhány színésze is közreműködik majd.
1416214823

Képeken a Telltale-féle Game of Thrones

Elvileg még idén elkezdődik a Telltale által készített Game of Thrones-játék, ennek rendje és módja szerint beindult a játék marketinggépezete. Itt vannak az első képkockák a játékból.
1415642400

Hosszú lesz a Telltale-féle Game of Thrones

Úgy tűnik, a Telltale tényleg komolyan gondolja, hogy még idén elrajtoltatja a Trónok harca-játékát. Az imént újabb teaser képet lőtt fel a netre, amiről többek között az is kiderül, hogy milyen hosszú lesz a sorozat.
1414524660

Még idén elkezdődik a Telltale-féle Trónok harca

Az ember azt hinné, hogy október végén már nem érik meglepetések az év játékmegjelenési menetrendjét illetően, erre a Telltale bedob egy kisebb bombát: a fejlesztők szerint még idén elkezdődik a Game of Thrones-sorozatuk.