Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.

Dokumentumfilmet kapott a Kingdom Come

A Gameumentary egy teljes órás dokumentumfilmet forgatott a Kingdom Come: Deliverance fejlesztőivel. Ha kíváncsiak vagytok a cseh Warhorse Studios sikertörténetére, akkor csak ajánlani tudjuk a videót!

Faluépítő szimulátor lett a Kingdom Come

Már elérhető a Kingdom Come: Deliverance első prémium DLC-je, a From the Ashes, amelyben - a szokásos RPG-s küldetések mellett - lehetőségünk lesz egy saját falu felépítésére és irányítására. A csomag szépen beépül a kampányba.

Kingdom Come - élesedett a hardcore mód

Ha extra kihívásra vágysz a Kingdom Come: Deliverance-ben, akkor bizonyára örülni fogsz az RPG legújabb frissítésének. A hardcore mód igazi túlélőjátékká alakítja a Warhorse alkotását, és ha nem figyelünk oda, könnyen meghalunk.

Javul a Kingdom Come: Deliverance teljesítménye

Új frissítés érkezik a Kingdom Come: Deliverance játékhoz, ami a készítők szándéka szerint a teljesítménnyel és a játékmenettel kapcsolatos hibákra is egyaránt jótékony hatással lehet.

Kingdom Come: Deliverance - DLC-ütemterv

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse hivatalosan is bemutatta, hogyan alakul majd a Kingdom Come: Deliverance következő egy évben várható DLC-inek a pontos megjelenési ütemterve.

Dokumentumfilm a Kingdom Come: Deliverance-ről

Ha kíváncsi vagy arra, milyen nagy volt a nyomás a Warhorse srácain, akkor most itt van egy 50 perces videó, amely a premier előtti utolsó napokat, majd a megjelenést követő feszült órákat meséli el a fejlesztők szemszögéből.

Kingdom Come: Deliverance - itt a húsvéti update

Döcögős volt a Kingdom Come: Deliverance rajtja, de a játékért felelős Warhorse stúdió töretlenül foltozgatja a hibákat. A bugfixek mellett pedig kapunk pár húsvéti témájú újdonságot is, valamint új frizurát és szakállat is választhatunk majd.

Amerikai toplista: rekorder lett a Nintendo Switch

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group a februári helyzetjelentését. A Nintendo Switch első éve rendkívül sikeres volt, időarányosan az USA legjobban fogyó konzoljáról beszélhetünk.

Kingdom Come: Deliverance - elérhető az új javítás

A Warhorse PC-re már kiadta a Kingdom Come: Deliverance várva-várt 1.3-as javítását, amely finomítja a zárfeltörést és a zsebmetszést, továbbá már kilépéskor is menteni fog a játék. Úton van az első ingyenes DLC is.

Kingdom Come: Deliverance teszt

A középkort nem véletlenül jellemezték sötétnek. A halandóság magas volt, az élet nehéz, mindennaposak voltak a vérontások. A Kingdom Come: Deliverance történelmileg pontos és semmilyen más RPG-hez nem hasonlítható.