Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.

Kingdom Come: Deliverance - jön a modtámogatás

A modderközösség természetesen eddig sem henyélt, hiszen rengeteg életminőségi javítást hoztak a Warhorse szerepjátékába. Hamarosan azonban hivatalos toolkitet és a fejlesztők által támogatott felületet kapnak a munkához.

GC 2019: Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft az Inside Xbox gamescomos különkiadásában leplezte le, hogy milyen játékokkal bővül majd az Xbox Game Pass felhozatala a hónap hátralévő részében. Kellemes kínálatnak örülhetnek az előfizetők!

Humble Monthlyban a Kingdom Come: Deliverance

Melyhez kapásból hozzácsapják még a Surviving Marsot is, szóval a júliusi után az augusztusi ajánlat is meglehetősen vonzónak ígérkezik. Ráadásul időközben még egy konzolos akciót is találhatunk a Humble Bundle oldalán.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!

Bővített kiadást kap a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios tájékoztatása szerint hamarosan új kiszerelést kap a Kingdom Come: Deliverance, így egy, az alapjáték mellett az összes DLC-t is tartalmazó pakkot kapnak a rajongók.

A THQ Nordic felvásárolta a Warhorse Studiost

A folyamatosan bővülő THQ Nordic a mai napon hivatalosan is bejelentette, hogy újabb stúdiót sikerült megkaparintania, ezúttal a Kingdom Come: Deliverance fejlesztéséért is felelős Warhorse Studios személyében.

Kingdom Come: Deliverance - terítéken az új DLC

Band of Bastards címen érkezik a harmadik nagyobb kiegészítője a lovagok korában játszódó szerepjátéknak, mely során az egyre gyakoribb rablótámadásoktól védhetjük meg az ártatlan lakosokat.

Kingdom Come - már kerítőnek is beállhatunk

Megjelent a Kingdom Come: Deliverance legújabb sztori DLC-je, amelyben egy barátunknak kell segítenünk abban, hogy meghódítsa szíve választottját. Csekkold az The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon utolsó trailerért!

Kingdom Come - trailert kapott a két új DLC

Tovább bővül a Warhorse Studios szerepjátéka. A Kingdome Come: Deliverance új kiegészítőcsomagjaival kerítőlegénynek állhatunk, vagy részt vehetünk egy lovagi tornán. Sokrétű személyiség ez a Henry!