Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.

Kingdom Come: Deliverance - megvan az egymillió

Hat napja járt 500 ezer eladott kópiánál a Kingdom Come: Deliverance, ma pedig sikerült a játéknak megdupláznia ezt a teljesítményt. Ha hihetünk a SteamSpy statisztikájának, az eladások 47 százalékát a PC-s verzió adja.

Kingdom Come - változik a mentési rendszer

Amikor a Kingdom Come: Deliverance a múlt héten megjelent, tömve volt bugokkal, a fejlesztők pedig azóta is szorgosan dolgoznak a javításokon. A Warhorse srácai részletezték a közeljövő terveit.

Brit toplista: másodikként nyitott a Kingdom Come

Hiába volt több új játékmegjelenésünk is a múlt héten, csak a Kingdom Come: Deliverance tudott felérni a dobogóra. Nem volt könnyű dolga, a FIFA 18-at már nem is tudta megelőzni.

Félmillió példánynál jár a Kingdom Come

Szépen nyitott a középkori Csehországban játszódó szerepjáték. A Warhorse megerősítette, hogy 500 ezer példány talált gazdára a Kingdom Come: Deliverance-ből alig két nap alatt. A munka azonban nem áll meg.

Utolsó előzetesen a Kingdom Come: Deliverance

Holnaptól lesz kapható az egykori Mafia-sorozat fejlesztőit is a soraiban tudó Warhorse Studios első játéka, a The Witcher-sorozat babérjaira törő Kingdom Come: Deliverance.

23 gigás javítással indít a Kingdom Come

Az első helyzetjelentések (és a készítők megerősítése) szerint 23 gigás javítást kell majd letöltenünk a Kingdom Come: Deliverance-hez az első napon. A patch majd' minden területen belenyúl a játékba.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem fogunk unatkozni a héten, egy nagy adag játékmegjelenéssel készültek nekünk a kiadók és a fejlesztők. Többek között a régóta várt Kingdom Come: Deliverance is a napokban kerül boltokba.

Kingdom Come: Deliverance - a kovács meséje

A középkori Csehországban egy kovácsmester fiából is hős válhat. A birodalom a polgárháború szélén áll, Henry azonban nem hódol be a megszállóknak, kitanulja a kardvívás szabályait és vezetővé válik. Vadiúj sztoritrailer érkezett.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

Kingdom Come - így telik a főhős egy napja

Masszív gameplay videó érkezett a Warhorse Studios jóvoltából. A 16 perces anyagban főhősünk, Henry egy napját követhetjük végig - persze erősen megvágva. Lesz itt harc, beszivárgás és ivászat is.