Candy Crush Mobil

Addiktív kővarázsló típusú mobiljáték rengeteg lehetőséggel.
Típus: kővarázsló, mobil

Kétmilliárd dollárnál jár a Candy Crush Soda Saga

Mérföldkőhöz érkezett a King népszerű játéka, az ugyanis mára több mint kétmilliárd dollárt hozott a készítői számára. Csoda, hogy az Activision Blizzard is látott fantáziát a cégben?

HWSW: Elég jövedelmezőek az "ingyenes" játékok

Az ingyenesen is játszható játékok hozták a legnagyobb bevételt 2018-ban a digitális játékok piacára. A 109,8 milliárd dolláros piac valójában a 80 százalékát a free-to-play kategóriának köszönheti - írja a HWSW.

Rekordbevétellel zárta a negyedévet az Activision

Az Activision Blizzard is közzétette a negyedéves pénzügyi helyzetjelentését, amelyben rekordbevételről számolt be az óriáskiadó. A Destiny 2 nagyon jól rajtolt, Amerikában a legjobban fogyó konzolos cím.

Call of Duty-játékot készít a Candy Crush csapata

Az egyik legnépszerűbb mobilos játékot, a Candy Crusht készítő svéd King csapata egy friss álláshirdetésben leplezte le, hogy következő nagy mobilos munkájuk egy vadonatúj Call of Duty-játék lesz.

Óriási játékostábor áll az Activision mögött

Befutott az Activision Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentése, amiből arra is fény derült többek között, hogy mekkorára duzzadt a kiadó játékostábora a King Digital Entertainment felvásárlása után. Nos, jó nagyra.

Megvette a Candy Crush Saga alkotóit az Activision

A cég bejelentette, hogy megvette a King Digital Entertainmentet, amely olyan játékokat készített eddig, mint a Candy Crush Saga és a Bubble Witch Saga. Az akvizíció azért is érdekes, mert a vételár 5,9 milliárd dollár.