Candy Crush Mobil

Addiktív kővarázsló típusú mobiljáték rengeteg lehetőséggel.

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.

Activision Blizzard: nem teltek jól az ünnepek

Az Activision Blizzard közzétette a legutóbbi pénzügyi negyedév jelentését, ami alapján a legtöbb részleg nem az elvártak alapján teljesített. Beszámolt új tervekről is, mint a következő Call of Dutyról vagy egy mobilos Warcraftról.

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.

A Blizzard és a King húzta az Activision számait

Ha már ilyen szépen összegyűltek az üzleti jelentések, emlékezzünk meg gyorsan az Activision Blizzard számairól is: a kiadónál a Blizzard és a mobiljátékos King teljesített látványosan, míg az Activision Publishing teljesítménye visszaesett.

Kétmilliárd dollárnál jár a Candy Crush Soda Saga

Mérföldkőhöz érkezett a King népszerű játéka, az ugyanis mára több mint kétmilliárd dollárt hozott a készítői számára. Csoda, hogy az Activision Blizzard is látott fantáziát a cégben?

HWSW: Elég jövedelmezőek az "ingyenes" játékok

Az ingyenesen is játszható játékok hozták a legnagyobb bevételt 2018-ban a digitális játékok piacára. A 109,8 milliárd dolláros piac valójában a 80 százalékát a free-to-play kategóriának köszönheti - írja a HWSW.

Rekordbevétellel zárta a negyedévet az Activision

Az Activision Blizzard is közzétette a negyedéves pénzügyi helyzetjelentését, amelyben rekordbevételről számolt be az óriáskiadó. A Destiny 2 nagyon jól rajtolt, Amerikában a legjobban fogyó konzolos cím.

Call of Duty-játékot készít a Candy Crush csapata

Az egyik legnépszerűbb mobilos játékot, a Candy Crusht készítő svéd King csapata egy friss álláshirdetésben leplezte le, hogy következő nagy mobilos munkájuk egy vadonatúj Call of Duty-játék lesz.

Óriási játékostábor áll az Activision mögött

Befutott az Activision Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentése, amiből arra is fény derült többek között, hogy mekkorára duzzadt a kiadó játékostábora a King Digital Entertainment felvásárlása után. Nos, jó nagyra.

Megvette a Candy Crush Saga alkotóit az Activision

A cég bejelentette, hogy megvette a King Digital Entertainmentet, amely olyan játékokat készített eddig, mint a Candy Crush Saga és a Bubble Witch Saga. Az akvizíció azért is érdekes, mert a vételár 5,9 milliárd dollár.