Don't Starve MAC, PC, PS3, PS4, SW, Vita, WIIU, XBOXONE

Túlélőjáték a Klei Entertainmenttől, melyben egy ismeretlen szigeten ébredünk. Mindenféle segítség és útmutatás nélkül.
1460188800

Kilép az Early Accessből a Don't Starve Together

A Klei Entertainment bejelentette, hogy a hó végén hosszú fejlesztés után végre elhagyja a Steam Early Access programot a Don't Starve Together, és megjelenik a nagyközönségnek szánt végleges változat.
1459494000

Megérkezett a Don't Starve: Shipwrecked

A hosszú bétaidőszak után végre megérkezett a Don't Starve legújabb DLC-je, a Shipwrecked. A letölthető tartalom a megjelenés alkalmából most akciósan vásárolható meg, emellett befutott a launch trailer is.
1449493200

PS4-re is jön a Don’t Starve Together

A Steam után PlayStation 4-en is elérhető lesz a kooperatív módban játszható Don’t Starve Together. Ebben a kalandban nem magunkra utalva kell felfedeznünk a játék világát, hanem társunkkal karöltve küzdhetünk a túlélésért.
1447945248

Don't Starve - decemberben jön a kiegészítő

A Klei Entertainment megerősítette, hogy a kraftolásra és túlélésre kihegyezett Don't Starve első expanziója, a Shipwrecked december elsejétől lesz játszható, mégpedig a Steam Early Access keretein belül.
1447484448

Ingyen játszhatóak a Steamen a Klei játékai

Ezen a hétvégén szabadon játszhatunk a Klei Entertainment alkotásaival a Steamen. Az Invisible Inc., a Shank, a Crypt of the NecroDancer, a Mark of the Ninja, na és persze a Don't Starve is az ajánlat része.
1442069220

Don’t Starve: Giant Edition teszt

Egy szigeten ébredsz. Egy idegen, sötét és veszélyes világban. Nem tudod, hogy mit csinálj, merre menj, kitől kérj segítséget. Csak egy valamiben vagy biztos. Nem akarod a szabad ég alatt, sötétben tölteni az éjszakát.
1438509606

Don’t Starve - jön a Shipwrecked DLC

Ősszel egy nagyobb single player bővítményt kap a Don't Starve. A Shipwrecked DLC munkálataiba a Super Time Force fejlesztője, a Coby is besegít, s ahogy már a címből sejthető, egy csónakkal indulunk felfedezőútra.
1435251608

Xbox One-ra is megjelenik a Don't Starve

Egy éve jelent meg a Don't Starve: Reign of Giants PS4-es változata, és azóta egy PS Vitás és egy Wii U-s verziót is kapott a cím. Mondhatjuk tehát, hogy utolsóként végre Xbox One-ra is megérkezik.
1417042719

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.
1413748800

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!