Don't Starve MAC, PC, PS3, PS4, SW, Vita, WIIU, XBOXONE

Túlélőjáték a Klei Entertainmenttől, melyben egy ismeretlen szigeten ébredünk. Mindenféle segítség és útmutatás nélkül.
1711643400

Érkezik a Don’t Starve-társasjáték

Hamarosan offline, fizikai valójában játszhatunk a Don’t Starve-val, ugyanis hamarosan érkezik a társasjáték verzió, ráadásul tapasztalt csapat áll a projekt mögött.
1649656800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a húsvét miatt nem lesz túl erős hetünk a játékmegjelenések és filmpremierek tekintetében, így is akad néhány anyag, amire érdemes lehet odafigyelnünk. Lássuk, hogy mi vár ránk ezúttal!
1648908000

Don't Starve Together - áprilisban érkezik Switchre

A Klei Entertainment stílusos túlélőjátékának több játékosra kihegyezett változata is beveszi hamarosan a Switchet. A stúdió bejelentette a Shared Unlocks funkciót is, amivel az egyes platformok között is megoszthatjuk a fiókunk tartalmát.
1639594800

Ezt hozta a Nintendo Indie World

Lepörgött a Nintendo Indie World legfrissebb adása, ahol ismét a kisebb, független fejlesztésű játékoké volt a főszerep. Rengeteg izgalmas címet láthattunk, ezeket pedig össze is szedtük nektek egy helyen.
1617451200

Mobilos klasszikusokkal bővült az Apple Arcade

Noha az Apple Arcade eddig rendre vadonatúj, sokszor exkluzív játékokkal bővítette a kínálatát, a legutóbbi frissítéssel néhány mobilos klasszikus, köztük a Monument Valley és a Fruit Ninja is bekerült a szolgáltatásba.
1611406800

Lényegében a Tencenté lett a Klei Entertainment is

A minap érkezett a bejelentés, hogy a Tencent többségi részesedést szerzett az eddig független kanadai stúdióban, a Don't Starve-ot is jegyző Klei Entertainmentben.
1597845600

Erősen megtolja a hónap végét az Xbox Game Pass

Menetrendszerűen szállította a Microsoft azt a blogbejegyzését, amely az Xbox Game Pass augusztus második felére, illetve szeptember elejére szánt újdonságait szedi listába. Lássuk a felhozatalt!
1528759837

E3 2018: A Don't Starve: Hamlet is beköszönt

Újabb előzetest láthattunk a Don't Starve egyjátékos DLC-jéről, a Hamletről. Főszereplőnk, Wilson ezúttal az arisztokratikus disznóemberek városába látogat majd, ahol új kalandok és veszélyek várnak majd rá.
1523016000

Érkezik a Don’t Starve: Nintendo Switch Edition

Jövő héten várható a Don't Starve túlélős akció-kalandjáték megjelenése a Nintendo konzoljára. A játékot a Nintendo eShopon belül lehet majd elérni, relatíve kedvező áron, mindehhez pedig ajándék DLC-k is társulnak majd.
1473674400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik ez a hét a játékosok számára, érkezik az első Xbox Play Anywhere-cím, kapunk két sportjátékot, és néhány megcsúszott port is befigyel majd.