Don't Starve MAC, PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, XBOXONE

Túlélőjáték a Klei Entertainmenttől, melyben egy ismeretlen szigeten ébredünk. Mindenféle segítség és útmutatás nélkül.
Típus: túlélő

Mobilos klasszikusokkal bővült az Apple Arcade

Noha az Apple Arcade eddig rendre vadonatúj, sokszor exkluzív játékokkal bővítette a kínálatát, a legutóbbi frissítéssel néhány mobilos klasszikus, köztük a Monument Valley és a Fruit Ninja is bekerült a szolgáltatásba.

Lényegében a Tencenté lett a Klei Entertainment is

A minap érkezett a bejelentés, hogy a Tencent többségi részesedést szerzett az eddig független kanadai stúdióban, a Don't Starve-ot is jegyző Klei Entertainmentben.

Erősen megtolja a hónap végét az Xbox Game Pass

Menetrendszerűen szállította a Microsoft azt a blogbejegyzését, amely az Xbox Game Pass augusztus második felére, illetve szeptember elejére szánt újdonságait szedi listába. Lássuk a felhozatalt!

E3 2018: A Don't Starve: Hamlet is beköszönt

Újabb előzetest láthattunk a Don't Starve egyjátékos DLC-jéről, a Hamletről. Főszereplőnk, Wilson ezúttal az arisztokratikus disznóemberek városába látogat majd, ahol új kalandok és veszélyek várnak majd rá.

Érkezik a Don’t Starve: Nintendo Switch Edition

Jövő héten várható a Don't Starve túlélős akció-kalandjáték megjelenése a Nintendo konzoljára. A játékot a Nintendo eShopon belül lehet majd elérni, relatíve kedvező áron, mindehhez pedig ajándék DLC-k is társulnak majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik ez a hét a játékosok számára, érkezik az első Xbox Play Anywhere-cím, kapunk két sportjátékot, és néhány megcsúszott port is befigyel majd.

Kilép az Early Accessből a Don't Starve Together

A Klei Entertainment bejelentette, hogy a hó végén hosszú fejlesztés után végre elhagyja a Steam Early Access programot a Don't Starve Together, és megjelenik a nagyközönségnek szánt végleges változat.

Megérkezett a Don't Starve: Shipwrecked

A hosszú bétaidőszak után végre megérkezett a Don't Starve legújabb DLC-je, a Shipwrecked. A letölthető tartalom a megjelenés alkalmából most akciósan vásárolható meg, emellett befutott a launch trailer is.

PS4-re is jön a Don’t Starve Together

A Steam után PlayStation 4-en is elérhető lesz a kooperatív módban játszható Don’t Starve Together. Ebben a kalandban nem magunkra utalva kell felfedeznünk a játék világát, hanem társunkkal karöltve küzdhetünk a túlélésért.

Don't Starve - decemberben jön a kiegészítő

A Klei Entertainment megerősítette, hogy a kraftolásra és túlélésre kihegyezett Don't Starve első expanziója, a Shipwrecked december elsejétől lesz játszható, mégpedig a Steam Early Access keretein belül.