Goat Simulator PC

Poénnak indult, de teljes értékű játék lett belőle. Ez világ első kecskeszimulátora!
Típus: Állatkertes, Szimulátor

Íme, a PlayStation Plus januári játékai

A Sony nem kapkodta el az év első ingyenes ajándékainak a bejelentését. A januári lista ismét két jól ismert címet rejt majd. Nem mondanánk erősnek az évkezdést, de panaszkodásra sincs okunk.

Xbox Game Pass - újabb négy játék jön júniusban

Újabb négy játékkal bővül az Xbox Game Pass-előfizetések felhozatala, igaz, ezek közül csak hármat kapnak meg az xboxosok, hiszen az egyik PC-exkluzív lesz. Az összes újdonsághoz Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés szükséges.

Két stúdiót is felvásárolt a THQ Nordic

Két újabb játékfejlesztő-stúdiót kebelezett be a THQ Nordic. A Wreckfestet jegyző Bugbear Entertainment, illetve a Goat Simulatorért felelős Coffee Stain Studios mostantól az osztrák kiadó szárnyai alatt dolgoznak.

PS4-re is jön a Goat Simulator sci-fi DLC-je

A Waste of Space csomag a jövő héten PS4-en is napvilágot lát. A Goat Simulator DLC-je nem kíméli a Star Warst, a Mass Effectet az Alient és a Terminatort sem, viccesen kifigurázza korunk legnépszerűbb űroperáit.

Megvannak az első Steam Awards győztesei

A tavalyi év végén rendezték meg először a Steam Awards díjátadót, ahol nemcsak az egyes kategóriák jelöltjei kerültek kiválasztásra a játékosok szavazatai alapján, de bizonyos díjakat is ők álmodtak meg.

Az űrbe ment a Goat Simulator

Amíg egy játék sikeres, addig a fejlesztők is megpróbálnak még több bőrt lehúzni róla. A Goat Simulator legújabb kiegészítőjében az űrben kelthetjük a zavart, megannyi popkultúrális utalás mellett.

A Games with Gold júniusi kínálata

A Microsoft bejelentette, hogy júniusban milyen ingyenes játékokat tehetnek zsebre a Gold-előfizetők. A jelenlegi generációs masinán a Goat Simulator és a The Crew lesz a nyerő, míg Xbox 360-on az XCOM: Enemy Unknown.

Szupertitkos DLC jön a Goat Simulatorhoz?

Lehet, hogy a kecskeszimulátornak nagyobb a füstje mint a lángja, és a felszín alatt egy félkész program lapul, de legalább szórakoztató. A fejlesztők mentségére megemlíthetjük, hogy folyamatosan érkeznek hozzá új tartalmak.

PlayStationre is megjelent a Goat Simulator

A Coffee Stain Studios játéka egyre több platformon veti meg a patás lábát, ma PS3-on és PS4-en jelent meg a Goat Simulator. Ezekben a kiadásokban debütál az alkotás új funkciója, a GoatVR.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: a következő napokban is inkább a digitális áruházakban érdemes kutakodni. Jön például a The Chinese Room új fejlesztése, az Everybody's Gone to the Rapture.