Megvannak az első Steam Awards győztesei

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 2.
  • Toplista
Link másolása
A tavalyi év végén rendezték meg először a Steam Awards díjátadót, ahol nemcsak az egyes kategóriák jelöltjei kerültek kiválasztásra a játékosok szavazatai alapján, de bizonyos díjakat is ők álmodtak meg.

A Steam Awards indulását az üzlet őszi akciósorozatának végén jelentették be, a játékosok onnantól kezdve szavazhattak az egyes kategóriákra, illetve azok jelöltjeire, majd december 22-én indult a tényleges voksolás, aminek a minap hirdették ki az eredményét.

A Steam Awards díjaira a Steam valamennyi játékát lehetett nevezni, és bár a rajongók Half-Life 3-kampánya sikertelen volt, így is jópofa kategóriákat sikerült összeállítani a díjátadóra. Alább soroljuk fel őket, a hivatalos magyar fordítást használjuk az elnevezéseknél:

  • A „Leginkább ölelésre szoruló főgonosz” díj: Portal 2
  • A „Nálam ez a játék már szuper volt, mielőtt díjat nyert” díj: Euro Truck Simulator 2
  • Az „Idő próbája” díj: The Elder Scrolls V: Skyrim
  • A „Csak még 5 perc” díj: Counter-Strike: Global Offensive
  • A „Hűűűhaaaaa, haver!” díj: Grand Theft Auto V
  • A „Játék a játékban” díj: Grand Theft Auto V
  • A „Nem sírok, csak valami a szemembe ment” díj: The Walking Dead
  • Az „Egy haszonállat legjobb felhasználása” díj: Goat Simulator
  • A „Bumm, bumm” díj: DOOM
  • Az „Imádom utálni” díj: Dark Souls III
  • A „Dőlj hátra és lazíts!” díj: Euro Truck Simulator 2
  • A „Barátokkal jobb” díj: Left 4 Dead 2
11.
11.
user101
Nem a nexusos modok vannak fenn, csak a marketplaces, de basszus tegnap 4-kor feküdtem le. Végre gyönyörű napsütéses idő volt és elmentem túrázni a "throat of the world"-ben találtam egy utat amin "valtheim towers"-től egészen "ivarstead"-ig el lehetett sétálni fel a hegynek, át a hágón, le a hegyről...
Az egészben az a hihetetlen, hogy egyáltalán nem hiányzik a ló és folyamatosan lopakodva megyek. Vagy csak nézelődök, mert annyira jó érzés "ott lenni" :D Pedig a IV-et háromszor próbáltam elkezdeni, de annyira utáltam, hogy nem ment. Meg kell újra próbálni, csak lenne már kész a Skyblivion ! :DDD
10.
10.
Ooorky
Az „Idő próbája” díjat sokkal inkább megérdemelte volna az Age of Empires II, 18 év után még mindig aktív multis közössége van, ráadásul alig 1 hónapja jelent meg hozzá a 4. kiegészítő...
9.
9.
Heldengeist
#7: Az idő próbája díjra mondjuk szerintem nem igazán jogosult, alig múlt 5 éves az eredeti kiadás. Tényleg megvannak a maga hibái, RPG-nek szerintem csak hunyorítva nevezhető, a társak pedig tényleg legfeljebb málhás lónak jók, egyébként csak útban vannak. A játék elején szoktam őket élő pajzsnak használni, amíg alacsony szintű vagyok. Vagy nem pörgetem ki 100-as szintre az enchanting skillt vagy szedem össze a carry weight bónuszokat (pickpocket skillen perk és steed stone). Amelyik gyorsabb.
8.
8.
Hab
#7: Szerintem SKYUI tökéletes, kár hogy SE-hez még nem lehet kihasználni minden adottságát (keresés, szettek beállítása 1 gombra).
Úgy tudom Március közepe fele jön majd a Script Extender, reméltem hogy előbb :(
7.
7.
user101
Ja! Skyrim jó! Bár még csak 28 órám van benne ( most kezdtem ), de basszus az a menü-rendszer és inventory és fejlődési fa, na az basszus nagyon el lett kurjantva ! :( Még SkyUI-val is förtelmes.

Persze maga a világ zseniális, bár az AI az nagyon ostoba. :) A 4. sárkányt konkrétan úgy nyírtam ki 5 méterről, hogy beálltam egy oszlop mögé és egyszerűen nem tudott mit kezdeni vele... :))) De ha van egy koporsó vagy bármi ami fölött át tudok lőni tűzlabdacsokat akkor gyakorlatilag a másik oldalon rekedt bármit pillanatok alatt ki lehet végezni. Vettem házat, van segítőm, de egyenlőre nem láttam értelmét, hogy feleslegesen ott tébláboljon vagy kinyírassa magát vagy egyszerűen csak útba legyen... :)

Szóval jó játék a Skyrim, de azért messze nem tökéletes. De valóban nem kéne sok hozzá ! :D
6.
6.
Extol
Nálam a Skyrim beleillett volna az összes kategóriába mint nyertes. Ki ne ölelne sárkányt??
5.
5.
Red-E-Kamp Van
A kategóriacímek alapján annyi értelme van az egésznek, mint ennek a hozzászólásnak.

2.
2.
fojesz
#1: Két-három nap még.
1.
1.
Nem akarok senkit sürgetni, vagy ilyesmi, de a Gamekapocsos szavazás eredménye kb. mikor jön? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...