Batman: Arkham Knight PC, PS4, XBOXONE

Befejező részéhez érkezett a Batman: Arkham-sorozat.
1432386003

Batman: Arkham Insider - bővebben a karakterekről

Megérkezett a harmadik epizódja a Batman: Arkham Insidernek, mely révén ezúttal is megtudhatunk pár kulisszatitkot az idén nyáron érkező játékból. Ezúttal a karakterekről és a Batmobilról lesz szó.
1432213249

Batman: Arkham Knight - legyél Batman!

Biztosan minden rajongó elképzelte már, milyen érzés lenne Batman bőrébe bújni. Nos, a Rocksteady szerint ehhez nem feltétlenül szükséges kosztümöt öltenünk, hétköznapi emberként is cselekedhetünk úgy, mint ő.
1431788432

Batman: Arkham Insider - ilyen a Dual Play mód

A Rocksteady múlt héten új videósorozatot indított Arkham Insider néven, melyben a Batman: Arkham Knight kulisszái mögé leshetnek be a nézők. Ezúttal a Dual Play módot nézhetjük meg játékmenet közben.
1431104450

Batman: Arkham Insider - megjött az első rész

A Rocksteady tegnap lerántotta a leplet a jövő hónaptól kapható Batman: Arkham Knight szereplőinek szinkronhangjairól, ma pedig elindította új videósorozatát, a háttérinfókkal szolgáló Batman: Arkham Insidert.
1431012600

Íme, a Batman: Arkham Knight szinkronstábja

A Warner Bros. és a Rocksteady egy hosszabb videó keretében mutatja be nekünk a Batman: Arkham Knight szinkronstábját. Van egy-két érdekes név a listán, és Kevin Conroy is visszatér!
1430667027

Batman: Arkham Knight - részletek a DLC-kről

A hét közepén derült ki, hogy elég sokat kell majd fizetni a Batman: Arkham Knight szezonbérletéért, ráadásul nem sok részletet tudtunk meg róla. A Warner most megosztotta, milyen DLC-k kapnak majd helyet a csomagban.
1430235000

Drága szezonbérlettel jön a Batman: Arkham Knight

Viszonylag drága lesz a Batman: Arkham Knight szezonbérlete, a félévnyi extra tartalmat magába foglaló pass ugyanis a teljes játék árának kétharmadába, 40 dollárba kerül majd.
1430222100

Frissítve: Arkham Knight - befutott az új trailer

A hétvégén teaselt a Warner Bros., a három új videó egy-egy főbb szereplőre koncentrál, így már biztosnak tekinthető, hogy Azrael, Nightwing és Catwoman is visszatér a Batman: Arkham Knightba.
1429880813

Batman: Arkham Knight - 4K-képen pózol Batman

Tegnap megtudhattuk, milyen rendszerkövetelményeket támaszt majd elénk a júniusban boltokba kerülő Batman: Arkham Knight. Most pedig megnézhetjük, milyen részletességet kínál majd az Ultra beállítás, 4K-ban.
1429790434

Megérkezett a Batman: Arkham Knight gépigénye

A Rocksteady végre lerántotta a leplet a bő két hónap múlva megjelenő Batman: Arkham Knight pontos rendszerkövetelményeiről. Előre szólunk, nem csak sok helyre, de brutális vasra is szükségetek lesz.