Gone Home MAC, PC

Egy fiatal lány az utazásról hazaérve arra lesz figyelmes, hogy eltűnt a családja.

Itt vannak a PlayStation Plus júniusi ajándékai

És ezúttal viszonylag szimpatikus a felhozatal. Ha szereted a sportjátékokat és a felfedezős kalandokat, nem lőhetsz mellé a PS4-es címekkel, és szerencsére a PS3- és Vita-tulajok is örülhetnek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe, szerencsére azonban az igazán ígéretes címek nyomott áron futnak, így akár több vétel is beleférhet a napokban. Buggyval csapatjuk a Dying Light DLC-jében, és végre Yarny kalandjaiba is beleugorhatunk.

A jövő héten jön a konzolos Gone Home

Habár az észak-amerikaiak már január óta játszhatnak a PS4-es és Xbox One-os Gone Home-mal, addig nálunk az európai korhatár-besorolásért felelős beleköpött a levesbe. Szerencsére már nem kell sokat várnunk rá.

Csúszik a konzolos Gone Home

Ma kellett volna megjelennie a PS4-es és Xbox One-os Gone Home-nak, ami el is készült, ám a korhatár-besorolással kapcsolatos problémák miatt még várnunk kell rá egy kicsit Európában.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten már valamivel több játékmegjelenésnek örülhetünk, mint legutóbb, igaz, a kínálat leginkább megkésett portokból és kisebb, letölthető címekből áll. A mozikban A visszatérő és a Steve Jobs hódít majd.

Mégis jön konzolokra a Gone Home

A Majesco Entertainment megerősítette, hogy PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik a The Fullbright Company kalandjátéka, melyben egy olyan lányt alakítunk, aki hosszú idő után hazatér, de nem talál otthon senkit.

GDC 2014: Ezek voltak a legjobb játékok

Természetesen az idei Game Developers Conference-en is kiválasztották a tavalyi év legjobb játékait, illetve ismét külön díjátadót tartottak az indie címek kedvéért. Spoiler: a The Last of Us győzött.

Jön a Costume Quest 2 és a konzolos Gone Home

Bemutatta első játékait a Midnight City, ami a Majesco Entertainment frissen alakult, indie címekre szakosodott részlege: még idén jön a Costume Quest 2 és a konzolos Gone Home is.