Hyper Light Drifter MAC, Mobil, PC, PS4, Vita, WIIU

Retro játékok előtt tiszteleg ez az indie akció-RPG.
1483686000

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!
1469532656

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha még javában benne vagyunk a nyári uborkaszezonban, lesz néhány érdekes megjelenés. Jön a Double Fine új játéka, a Headlander, és megkapjuk a We Happy Few korai változatát.
1468584000

Konzolokra is jön a Hyper Light Drifter

Nemcsak egy sikeres Kickstarter-gyűjtésen, de egy még sikeresebb PC-s megjelenésen is túl van már a Heart Machine akció-szerepjátéka, a Hyper Light Drifter, amit a hónap végén szerencsére konzolokon is kipróbálhatunk majd.
1459144800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kapunk még egy nagy adag játékot így március végére, ráadásul az Oculus Rift is a héten rajtol, úgyhogy biztosan nem fogunk unatkozni. Jön a Gravitáció játékváltozata, és a Telltale sorozatai is folytatódnak!
1395043200

Meseszép traileren a Hyper Light Drifter

Ha eddig nem hallottál volna róla, most mindenképp vess egy pillantást a Hyper Light Drifter trailerére: a független fejlesztésű játék elképesztően hangulatos, nem csoda, hogy bődületes sikert aratott a Kickstarteren.