Sid Meier's Civilization: Beyond Earth MAC, PC

Sid Meier visszatér, az új Civilization az Alpha Centauri szellemi örököse lesz.

A Take-Two is szép negyedévet zárt

A Take-Two is közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, amelyből kiderült, a Grand Theft Auto V még mindig szépen tejel, és a Battleborn kudarca sem vágta földhöz a kiadót.

Frissítve: Firaxis-játékok az új Humble Bundle-ben

Ezúttal is ütős ajánlattal rukkolt elő a Humble Bundle csapata, legfrissebb akciójukban Firaxis-játékokra csaphatsz le. Egy dollárért már tiéd lehet az XCOM rebootja, tizenötért pedig a Civilization: Beyond Earth is behúzható.

Elérhető a Civilization: Beyond Earth - Rising Tide

A Civilization: Beyond Earth minap megjelent kiegészítőjében az óceánokat is kolonizálhatjuk. Emellett élesedett új Artifact-rendszer, és immáron hibrid egységeink is lehetnek.

Ingyenesen játszható a Civilization: Beyond Earth

Kissé késve szólunk róla, de talán még belefér egy gyors letöltés: a hétvégén ingyenesen játszható a Civilization: Beyond Earth, ha kipróbálnád Sid Meier legújabb játékát, ennél jobb alkalmad nem lesz rá!

54 millió leszállított egységnél jár a GTA V

A Take-Two legfrissebb negyedéves pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy még mindig a régi sikercímek termelik a legtöbb pénzt a kiadónál. Az elmúlt három hónapban a Grand Theft Auto V-ből újabb kétmillió darabot szállítottak le.

Kiegészül a Civilization: Beyond Earth

Idén ősszel kiegészül az 1999-es Alpha Centauri szellemi örököse, a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth. Az új kiegészítő, a Rising Tide többek között négy új játszható fajt és megújuló diplomáciai rendszert ígér.

2K-játékok akciója a Humble Store-ban

Ismét érdemes ellátogatni a Humble Store oldalára, ezúttal ugyanis a 2K játékait kínálják jutányos áron. Akadnak olyan alkotások, amelyeket akár 83 százalékkal olcsóbban is beszerezhetünk most. Az akció keddig tart.

45 millió példánynál jár a GTA V

A Take-Two legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a Grand Theft Auto V Xbox One-os és PS4-es verziói tovább növelték a boltoknak leszállított kópiák számát, immáron 45 millió példánynál jár a Rockstar játéka.

Kipróbálható az új Civilization és a Saints Row 4

A hétvégén ingyen játszható a Steamen a Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth és a Saints Row 4. Ha meghódítanád a világűrt egy birodalomépítős stratégiában, netán egy őrült lövöldére vágysz, nem fogsz unatkozni.

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.