Spore

A Spore grandiózus utazásra viszi a játékosokat, az élet kialakulásától, a civilizáció fejlődésén keresztül, a távoli világűr meghódításáig. A játék a The Sims sorozat atyjának legújabb agyszüleménye!
Típus: Stratégia

Spore Spore Lénylabor

Minden életszimulátor atyja, Will Wright mer nagyot álmodni. A SimCity, SimEarth, SimLife, SimCopter, SimAnt és Sims után gondolt egy nagyot, és pihenőpályára tette a virtuális emberpátyolgatást, hogy egy merőben újba vágjon. Ez a Spore, melyben nem kisebb feladat vár ránk, mint az általunk alkotott lényeket amőbakoruktól egészen a világűr meghódításáig átsegíteni az élet nagy kihívásain.

Spore: Creature Creator - a határ a csillagos ég

Megjelent a Spore: Creature Creator, a lelkes rajongók pedig azonnal rávetették magukat, majd létrehozták képzeletük legvadabb teremtményeit.

A héten megjelenő játékok listája

Halott a PC-s és nextgen konzolos felhozatal, az igazi sztár így a Nintendo DS lesz a héten, olyan címekkel mint a Guitar Hero: On Tour vagy az Imagine Rock Star.

Neten a Spore: Creature Creator

Két nappal a hivatalos megjelenés előtt felkerült a világhálóra a Spore lénytervezőjének kipróbálható változata, amely a teljes Creature Creator 25%-át tartalmazza.

Nyilvánossá tették a Spore hivatalos gépigényét

Az Electronic Arts nyilvánossá tette a Maxis idén ősszel megjelenő legújabb játékának, a Sporenak a hivatalos gépigényét. Igencsak baráti a lista!

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

Spore - terítéken az egysejtűek

Új bemutató videó jelent meg a Spore-ból, ezúttal az egysejtű életről szóló fejezetet előtérbe helyező jelenetekkel és fejlesztői kommentárral.

Lesz demo a Spore lénytervezőjéből

Will Wright legújabb agyszüleménye szeptember 5-én jelenik meg, ám a nyár folyamán lehetőségünk lesz kipróbálni a játék lénytervezőjét, vagy akár annak demo verzióját.

Vadi új Spore screenshotok a galériában

Tizennyolc vadi új screenshot érkezett galériánkba Will Wright legújabb játékából, a Spore című evolúciós istenszimulátorból. Érdemes vetni rájuk egy pillantást!

Spore Exkluzív béta teszt egyenesen Londonból!

Sajnos egészen napjainkig nem kaptunk teljességgel kielégítő választ arra, vajon hogyan is alakulhatott ki az élet a bolygónkon, hogyan lettünk mi, emberek. Van, aki isten teremtő kedvének tudja be a dolgot, van, aki a Darwini elméletet követi, s vannak olyanok, akik szentül meg vannak győződve arról, hogy minden az ufók műve! Kinek van igaza? Nem tudjuk. De talán nem is fogjuk már soha megtudni. Ami viszont tény, hogy a civilizációnk oda jutott, ahol most leledzik. Teljes valójában, velünk, emberekkel és a csodálatos növény, no meg állatvilágunkkal.