Spore

A Spore grandiózus utazásra viszi a játékosokat, az élet kialakulásától, a civilizáció fejlődésén keresztül, a távoli világűr meghódításáig. A játék a The Sims sorozat atyjának legújabb agyszüleménye!
Típus: Stratégia

HWSW: Electronic Arts pénzügyi helyzetjelentés

Az Electronic Arts kétszeres bevétele és a csökkenő vesztesége sem volt elég, hogy a társaság elérje az elemzői előrejelzéseket. A szakma azért bizakodó - írja a HWSW.

Felfedték a Spore végleges dobozfotóját

Megjelent a Maxis által fejlesztett Spore végleges dobozfotója. Az Európában szeptember 5-én boltokba kerülő játékból kétfajta változat lesz.

E3 2008: A tizenharmadik videócsokor

A tizenharmadik összeállításban kapott helyet a Killzone 2, The Wheelman, Spore, Moto GP 08, Flock, Duke Nukem Trilogy és a Golden Axe: Beast Rider.

E3 2008: Nintendo sajtókonferencia élőben!

A tegnapiakhoz hasonlóan, a Nintendo sajtókonferenciáját is élőben fogjuk közvetíteni. A hír folyamatosan frissül, a kommentelni továbbra is szabad.

E3 2008: Az első galériafrissítés

Az E3-nak köszönhetően rengeteg új képet csodálhatunk meg a frissen bemutatott játékok, valamint a régebbi bejelentések kapcsán egyaránt.

Az év nagy PC-s játékmegjelenései - őszig

Megjelent egy lista a neten az idei év nagy PC-s játékmegjelenéseiről. A felsorolás őszig minden, már megerősített dátumú megjelenést tartalmaz.

Will Wright személyesen beszél a Spore-ról

A GameTrailers egyik új videójában maga Will Wright, a Sims játékok megalkotója beszél legújabb művéről, a szeptemberben érkező Spore-ról.

A Nintendo európai megjelenései a közeljövőben

A minap a Nintendo kiadott egy frissített listát, amelyen szerepel többek között az összes Európában nyáron és a közeljövőben megjelenő Wii és DS játék.

Gyűjtői kiadásban is elérhető lesz a Spore

Will Wright legújabb játéka, az idén ősszel érkező Spore gyűjtői kiadásban is elérhető lesz. A csomag Galactic Edition néven kerül majd forgalomba.

Spore: Lénylabor - túl a 250 ezer szörnyön

A Maxis bejelentette, hogy a héten kiadott Spore: Creature Creator (Lénylabor) segítségével nem kevesebb, mint 250,000 új idegen életformát hoztak létre a játékosok.