The Legend of Zelda: Breath of the Wild SW, WIIU

Hyrule világa újra kitárja kapuit - a Breath of the Wild Wii U-ra és Switch-re jelent meg.
1492758720

Szuper hónapot zárt az amerikai játékpiac

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group márciusi jelentése. Ahogy arról már beszámoltunk, a Nintendo Switch tarolt, de az egyébként is erős játékfelhozatal is segített a szép számok elérésében.
1492160456

Márciusban a Switch dominált az USA-ban

Hivatalosan is a Switch fogy időarányosan a legjobban a Nintendo-konzolok közül. Az NPD adatai szerint márciusban ez a masina volt a legkeresettebb konzol Amerikában, sikerült maga mögé utasítania a PS4-et és az Xbox One-t is.
1490020440

The Legend of Zelda: Breath of the Wild teszt

A birodalom romokban. Hyrule csodálatos tájait gonosz erők uralják, egy ősi ellenség tért vissza, elpusztítva azt, amit évezredekig építettünk. De felébredt egy hős, egy fiatal fiú is, aki megváltoztathat mindent.
1489506356

Less be az új Zelda kulisszái mögé!

Ugyan már egy ideje kapható Wii U-ra és Nintendo Switchre a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, a Nintendo úgy döntött, egy háromrészes kulisszák mögötti videósorozatban bemutatja, hogyan is készült az új felvonás.
1488873600

Amerikában is zajos siker a Switch

A Nintendo amerikai főnöke, Reggie Fils-Aime a New York Timesnak hintette el, hogy a Switchből két nap alatt több egység talált gazdára a régióban, mint bármely más Nintendo-konzolból a múltban. Igen, még a Wii-t is sikerült felülmúlni.
1488812400

Brit toplista: jó erősen nyitott a Horizon: Zero Dawn

Iszonyatosan erős rajtot vett a Horizon: Zero Dawn, így nemcsak, hogy simán beelőzte a legújabb Zelda-játékot, de minden idők legjobb premierjét produkálta az új PlayStation 4-címek között, és ezzel maga mögé utasította a No Man's Skyt.
1488715200

Így fut az új Zelda Wii U-n és Switchen

Megérkezett a régóta várt The Legend of Zelda: Breath of the Wild, mely fenomenálisra sikerült. A Digital Foundry technikailag is górcső alá vette a játékot, így ez lett az első komolyabb switch-es cím, melyet kielemeztek.
1488193200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem akármilyen hétnek nézünk elébe, pénteken platformot avatunk, előtte pedig két olyan játék is érkezik, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk a heti játékmegjelenési listát!
1488117600

Így kezdődik az új Zelda

Jövő héten, a Nintendo Switch-csel együtt kerül a boltokba a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. A DualShockersnek hála most belenézhetünk a játék első 15 percébe.
1487093400

Breath of the Wild - bemutatkozik a szezonbérlet

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild márciusi megjelenése után se maradunk majd további tartalmak nélkül, a Nintendo ugyanis ma délelőtt lerántotta a leplet a játék szezonbérletéről.