PlayStation TV Vita

TV-re köthető készülék, melyben egy PlayStation Vita hardvere lapul.

A Samsung-tévéket is beveszi a PlayStation Now

A Sony nem viccelt, amikor azt mondta, hogy nem csak a saját termékein teszi majd elérhetővé a PlayStation Now-t. Karácsonykor jött a bejelentés, miszerint a Samsung okostévéin is használható lesz a szolgáltatás.

Frissítve: Ma 20 éves az első PlayStation

Ma is van miért ünnepelni, a tortát ezúttal az első PlayStation és így persze maga a PlayStation márka kapja, méghozzá húsz gyertyával a tetején. A mai napig ez az egyik legsikeresebb konzol.

Playstation TV bemutató

Megérkezett a Playstation TV. A kis fekete kütyü képes a PS4 játékait, és minden szolgáltatását otthonunkban az egyik TV-ről a másikra streamelni, de asztali PS Vita és PSONE is egyben. Hát persze, hogy kipróbáltuk.

De mi az a PlayStation TV?

Ha eddig értetlenül pislogtál a PlayStation TV-t látva, akkor ideje kicsit helyrerakni a dolgokat. Voltaképpen egy fura kis konzolról van szó, amely képes a PS Vitás játékok futtatására, illetve streameli a PS4-es címeket.

Novemberben jön hozzánk a PlayStation TV

Szűk két hónap múlva kerül az európai boltok polcaira a PlayStation TV. A szerkentyű viszonylag olcsó lesz, és nemcsak a Vita-játékokat futtatja a tévéden, de képes a PS4-es játékok streamelésére is.

Háromszor annyi PlayStation fogyott, mint Xbox

Remekül megy a PlayStation 4-nek, legalábbis a Sony legfrissebb pénzügyi helyzetjelentéséből ez derül ki. Az elmúlt három hónapban háromszor annyi PlayStation fogyott, mint Xbox.

E3 2014: A harmadik galériafrissítés

Nem is írnék hosszú bevezetőt, hiszen szabályos képzápor zúdult ránk az E3 második napjáról. Itt lesz a The Legend of Zelda Wii U-ra készülő új része, a The Order: 1886, a FIFA 15 és a LittleBigPlanet 3 is.