PlayStation TV Vita

TV-re köthető készülék, melyben egy PlayStation Vita hardvere lapul.

Nem lesz ott az idei Gamescomon a Sony

Nem vesz részt a Sony az idei Gamescomon, helyette az őszi Paris Games Weekre látogat csak el. Mint tudjuk, az idei E3 és GC között mindössze szűk két hónap telik el, ezért a Sony úgy döntött, hogy az utóbbit kihagyja.

Eddig 22,3 millió PS4-et szállítottak le

A Sony közzétette a legutóbbi pénzügyi évre vonatkozó jelentését, és kiderült, hogy a japán gyártó világszerte 22,3 millió PlayStation 4-et szállított le eddig, ebből 14,8 milliót csak a 2014-es pénzügyi évben.

HWSW: Nem teljesített jól a Sony

Képtelen pénzzé tenni legendás márkáját a Sony, a konzumer üzletágak egyre mélyebbre ássák a céget. A tartalomgyártás és a képérzékelők viszont jól teljesítenek, erre építheti a cég a jövőbeni stratégiáit, írja a HWSW.

Méretes firmware-frissítést kap holnap a PS4

Holnap válik letölthetővé a PlayStation 4 legújabb firmware-frissítése, sőt a PlayStation Vita és a mobilos PlayStation alkalmazás is új verziót kap. PS4-en több új funkciónak is örülhetünk.

Továbbra is jól megy a PlayStation 4 szekere

A Sony Game & Network Services részleg remekül teljesített 2014 utolsó negyedévében. A PlayStation és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások bevételei 16,8 százalékkal növekedtek az előző év hasonló időszakához képest.

Február 12-én este szünetel a PlayStation Network

Csütörtök este néhány órán át karbantartás miatt szünetelni fog a PlayStation Network szolgáltatás. Ebben az időszakban nem tudunk bejelentkezni az online fiókunkba, igaz, trófeákat szerezhetünk majd.

Jól sikerült a Sony karácsonya

Habár a végleges számokat még nem ismerjük, az már most kijelenthető, hogy jól sikerült a Sony karácsonya. A videojátékos részleg és a teljes cég is nyereséggel zárta 2014 utolsó negyedévét.

Az USA-ban már olcsóbb a PlayStation TV

A legnagyobb amerikai kiskereskedők jelentősen olcsóbban adják a PlayStation TV-t, akár 20-40 dollárral kevesebbért is beszerezhető a tavaly októberben elstartolt mikrokonzol. A Sony egyelőre hallgat.

Megint betegeskedik a PlayStation Network

A hírek szerint már megint nincs rendben valami a PlayStation Networkkel, több júzer is arra panaszkodik, hogy nem tud online játszani és vásárolni. A Sony megerősítette, hogy gondok lehetnek, rajta van az ügyön.

PlayStation TV teszt

Én és a telhetetlenségem: a japán bejelentés óta vártam a PlayStation TV-t, és most, hogy ideért, meg kipróbáltam, nem mondhatnám, hogy el vagyok ragadtatva tőle.