Angry Birds: Transformers IPHONE, Mobil

Folytatódik az Angry Birds-sorozat, ezúttal Transformers-körítéssel!
1449770400

Megint vezetőt vált az Angry Birds fejlesztője

Pörögnek az események az Angry Birds-sorozatot jegyző Rovio körül, a finnek újabb vezérigazgató-váltáson esnek át hamarosan. Egyúttal át is szervezik a céget, függetlenebb lesz egymástól a játékos és a nemjátékos vonal.
1444059012

Még négy Transformers-film készül

A tavalyi Transformers: Age of Extinction sikerét látva a Hasbro Studios már belekezdett a 2017-ben érkező ötödik robotos film munkálataiba, ráadásul további három mozi is várható a következő tíz évben. Örülünk?
1443074451

Megérkezett az Angry Birds-film első trailere

Jövőre szintet lépnek a Dühös Madarak, elvégre meghódítják a mozikat is. Az Angry Birds: The Movie teljesen hű marad a játékok szellemiségéhez: könnyed és vicces szórakozásra számíthatunk májusban. Itt az első trailer.
1440748800

Óriási leépítések az Angry Birds fejlesztőjénél

Hiába rajtolt szépen az Angry Birds 2, és hiába áll a küszöbön több nagyobb projektje is a Roviónak, a fejlesztőcég óriási leépítésekre készül. A közleményük szerint "túl sok dologgal foglalkoztak" egyszerre.
1433856600

Jön az Angry Birds LEGO-változata

Tulajdonképpen furcsa, hogy az Angry Birds és a LEGO még csak most talált egymásra, de végre ez is bekövetkezett: a dühös madarak jövőre mozikba kerülő animációs filmjét LEGO-szettek is kísérik majd.
1427011200

HWSW: Már nem érdekes az Angry Birds

Az Angry Birds-zel bankot robbantó finn cég helyzete gyengül, ahogy a legsikeresebb franchise-ához kapcsolódó licencek és az azokra épülő termékek iránt fogy az érdeklődés, az új lábak növesztése pedig lassan megy.
1415262329

Angry Birds: Transformers teszt

Már rég nem kell csúzlizni őket. Madaraink önálló életet élnek, utaznak, kalandoznak, mint az igazi hódítók, a Bad Piggies, a Go és az Epic után most pedig újabb különleges epizódban térnek vissza. Ez a Transformers!
1412499303

Peter Dinklage is játszik az Angry Birds-filmben

Mármint nyilván csak a hangjával, de a lényeg: a Trónok harca Tyrion Lannistere és a Destiny Ghostja kapta az egyik főszerepet a szűk két év múlva érkező Angry Birds-animációs filmben.
1411662652

Lövöldözés az Angry Birds: Transformersben

Végre mozgásban is megcsodálhatjuk a jövő hónapban érkező Angry Birds: Transformerst. A Rovio emeli a tétet, a csúzliból kilőhető madarak helyett rakétákkal lövöldözhetünk a robotizált disznókra. Mega Man, valaki?
1409756400

VHS traileren az Angry Birds: Transformers

Ha nem is érdekel már az Angry Birds-sorozat, és az új, Transformers-feldolgozás sem tetszik, azért vess egy pillantást a játék új trailerére, mert az tökéletes: olyan, mint egy nyolcvanas évekbeli, VHS-en megjelent rajzfilm.