Ezt tudja az Insomnia: The Ark

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Az orosz Studio Mono már kilenc éve kalapálja serényen az Insomnia: The Arkot, amelyben egy hatalmas űrmetropoliszt járhatunk be, ahol egy elfeledett civilizáció után kutatunk és egy háborúba csöppenünk bele.

Az Object 6 nevű űrállomást járhatjuk be keresztül-kasul az Insomnia: The Arkban, ami nem lesz éppen leányálom: több mint 250 NPC-vel léphetünk kapcsolatba és mintegy 60 óra játékidő vár ránk. Hetven régiót és nyolcvannál több fegyvert tartalmaz a játék, ráadásul a döntéseinknek súlya lesz, így 12 befejezés egyikét csalhatjuk majd elő a sztori végére. A készítők kilenc év alatt már sok mindent átéltek, végül idén májusban hallottunk utoljára a játék végső koncepciójáról.

Műfaját tekintve egy dieselpunk sci-fi RPG-ről van szó, a sztori szerint egy rég elfeledett civilizáció nyomai után kutatunk hősünkkel. Kiderül, hogy a világot egykoron a Nomah nevű faj uralta, akik egy véres háború után elhagyták a bolygójukat, az Object 6-on viszont rengeteg nyomot hagytak maguk után. Nagy kár, hogy több frakció is küzd a dominanciáért.

A legújabb gameplay videó az Insomnia: The Ark jellegzetességeit mutatja be. A premier még idén esedékes PC-n.

2.
2.
Perseus84
Hatalmas respekt orosz baratainknak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...