Tearaway Unfolded PS4

Az origami-szerű világban egy papírlánykát kell irányítanunk kockázatos kalandjain a meseszerű színes kartondoboz tárgyak és karakterek között.

Íme, a PlayStation Plus márciusi kínálata

Lerántotta a leplet a Sony a márciusi PlayStation Plus-felhozatalról. Többek között a Tearaway Unfolded, az Earth Defense Force 2025 és a Lumo is helyet kapott az aktuális listán.

Ezek lennének a PlayStation Plus márciusi játékai?

Már-már menetrendszerűen szivárgott ki a PlayStation Plus játékfelhoztalának egy része, szokás szerint a PlayStation 4-es kínálat lepleződött le idő előtt. A hivatalos bejelentés holnap várható.

Brit toplista: továbbra is vezet a Metal Gear Solid V

Hiába estek vissza az átlagosnál jobban a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain eladásai az első hét után, még mindig ő vezeti a brit toplistát. A Super Mario Makernek így csak az ezüstre futotta.

Tearaway Unfolded - PS4-re költözött a papírjáték

Ma kerül boltokba a Tearaway Unfolded, amely a Media Molecule PlayStation Vitára megjelent játékának az átalakított és kibővített, PS4-es változata. A megjelenés apropóján kaptunk egy launch trailert is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folyatódik a szeptember, és ezzel együtt menetrendszerűen érkeznek a friss játékok is. Habár a hét címei nem kaptak olyan hírverést, mint a Metal Gear Solid vagy a Mad Max, mindenképpen megérdemlik a figyelmeteket.

E3 2015: Tizenegy perc a Tearaway Unfoldeddel

Hogy a PS Vita korábbi húzócímére mi szükség van PS4-en is, azt nem tudni. A handheld változat 2013 decemberében jelent meg a LittleBigPlanet fejlesztőinek tolmácsolásában - így néz ki az új verzió.

E3 2015: A második galériafrissítés

Az E3 második napján sem apadt el a forrás, ismét rengeteg screenshotot sikerült összegyűjtenünk nektek. A tegnapi konferenciák slágerjátékai mellett kaptunk CoD: Black Ops 3, Need for Speed és MGS 5 képeket is.

Szeptemberben jön a Tearaway Unfolded

A PlayStation Vita papírkalandja, a Tearaway PlayStation 4-en is tiszteletét fogja tenni, és most már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor. A DualShock 4 képességeit kiaknázó átirat szeptemberben kerül boltokba.

A heti galériafrissítés

A hétvége két jeles eseménytől volt hangos, a The Game Awards és a PlayStation huszadik szülinapjának apropóján tartott buliról egy raklapnyi ropogós screenshotot zsákoltunk be. Csak a nagyágyúkra koncentrálunk.

Tearaway: Unfolded trailer

A PlayStation Vita papírkalandja, a Tearaway: Unfolded PlayStation 4-en is tiszteletét fogja tenni, s természetesen a konzol és a DualShock 4 minden képességét kiaknázza majd.