Alienation PS4

A Housemarque felsőnézetes shooterében élénk dzsungelszerű és városi környezetekben kell megküzdenünk a támadó idegenekkel maximum négyfős co-op csapatokban.

Friss, akciódús traileren az Alienation

A Paris Games Weeken bemutatott Matterfall mellett a Housemarque egy másik, már jó ideje készülő játékon is dolgozik. Szerencsére arról sem feledkeztek meg, így új trailert kapott az Alienation.

E3 2015: PS Vitára és PS3-ra is jön az Alienation

A tavalyi Gamescomon mutatkozott be az Alienation, melyről azóta alig hallottunk valamit. Az E3 alkalmával azonban újra előkerült a cím, és egy hosszabb játékmenet videó mellett a platformokról is megosztottak részleteket.

Frissítve: Vadiúj képeken az Alienation

Nem ismerős az Alienation neve? Ne ijedj meg, nem a Te hibád, a Resogunt is jegyző Housemarque ugyanis jó mélyre eldugta legújabb shooterét, amiről most végre vadonatúj, élénk színekkel operáló képek érkeztek.

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Indie összefoglaló a Sony konferenciáról

Rengeteg PlayStation 4-exkluzív cím érkezik a közeljövőben, melyekre a többi platformon játszók is irigykedhetnek majd, ezen kívül készül néhány már ismert játék, mint például a Journey és a DayZ PS4-portja is.