Alienation PS4

A Housemarque felsőnézetes shooterében élénk dzsungelszerű és városi környezetekben kell megküzdenünk a támadó idegenekkel maximum négyfős co-op csapatokban.
1624971600

Felvásárolta a Housemarque csapatát a Sony

Nem csillapodik a PlayStation Studios éhsége, hiszen újabb fejlesztőcsapatot kebelezett be a cég. Ezúttal azzal a finn brigáddal bővült a vállalat portfóliója, akiknek legutóbb a PlayStation 5-exkluzív Returnalt köszönhettük.
1509609600

Csalódott, és stílust vált a Nex Machina-csapat

A Nex Machinát is jegyző Housemarque több mint húsz éve szállít játéktermi ihletésű címeket. Az üzlet viszont a kritikai siker ellenére sem megy, ezért úgy döntöttek, hogy stílust váltanak.
1493227800

Itt vannak a PlayStation Plus májusi ajándékai

A Gold-előfizetőknek járó májusi játékok után a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus-előfizetők számára kínált címekről. Lesz köztük Alienation és Tales from the Borderlands is.
1463219300

Alienation teszt

Ha igazán élvezetes twin-stick lövöldére vágysz, akkor a Housemarque csapatában ezúttal sem kell csalódnod. Bár a téma teljesen más, az Alienationnel sikerült továbbfejleszteni a Dead Nationnel lefektetett sémát.
1461596400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is készültünk nektek játékmegjelenési listával, ráadásul kifejezetten terjedelmes darab lett a mostani. Főleg az epizodikus sorozatok folytatásainak és letölthető indie címeknek örülhetünk.
1460628000

Alienation - ezek lesznek a kasztok

Lassan révbe ér a Resogunt is jegyző Housemarque következő játéka, az Alienation, aminek legújabb kedvcsinálója a kooperatív módban is bevethető három különböző karakterosztályról rántja le a leplet.
1458824419

Alienation - az invázió hamarosan elkezdődik

Egy hónap múlva érkezik a Housemarque vadi új twin-stick shootere, így itt az ideje, hogy egy előzetes keretében átrágjuk magunkat az Alienation főbb jellegzetességein. Vesszenek az idegenek!
1457460034

Alienation - áprilistól vadászhatunk az idegenekre

Már régóta várunk a Resogun készítőinek új twin-stick shooterére, és úgy néz ki, április végén végre lecsaphatunk rá. Szerintünk bitang jó lesz - ha nem hiszed, csekkold az új előzetest!
1452439800

Tényleg márciusban jön az Alienation

Tavaly novemberben többek között az Alienation megjelenési dátuma is kikerült a PS Store-ra, amit azonban sokáig nem erősítettek meg a fejlesztők. Egy kissé megkésve ugyan, de nemrég a Twitteren árulták el az igazi dátumot.
1447263056

A PSN három játék dátumát szellőztette meg

A brit PlayStation Store egy rakás várva várt játék megjelenési dátumát és árát szellőztette meg a minap. Most már okosabbak lettünk az Alienation, az Unravel és a Shadow of the Beast premierjével kapcsolatban.