Shadow Realms PC

Egy folyamatosan mozgásban lévő modern fantáziavilágban négy az egy ellen játszhatunk a BioWare legújabb akció-RPG-jében.

Húszéves a BioWare

Pénteken ünnepelte a huszadik születésnapját a BioWare, amelynek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Jade Empire, a Mass Effect vagy a Dragon Age.

Shadow Realms - erről maradtunk le

Névtelenségbe burkolózó fejlesztők jóvoltából számos részletre derült fény a BioWare törölt multis szerepjátékáról, a Shadow Realmsről. A modern világban játszódó alkotásban nyolc karakterosztály kapott volna helyet.

Hivatalos: lelőtték a Shadow Realms fejlesztését

Már korábban is pletykálták, hogy valami nincsen rendben a Shadow Realms körül, a minap pedig befutott a szomorú megerősítés is: a BioWare nem fejleszti tovább a tavalyi Gamescomon bemutatott játékot.

Újrakezdték a Shadow Realms fejlesztését?

Szaftos pletyka esett be így estére, a Kotaku több forrásból is úgy értesült, hogy a BioWare újrakezdte a tavaly nyáron bejelentett Shadow Realms fejlesztését. Így 2017-nél előbb nem jelenhet meg a játék.

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

GC 2014: Élesben a Shadow Realms

A BioWare frissen leleplezett akció-szerepjátékában eldönthetjük, hogy a Földünket megszálló gonosz ellen vagy mellett harcolunk-e. A játékmenet a jobb hack 'n' slasheket idézi, nézzük meg közelebbről!

GC 2014: Jön a Shadow Realms - frissítve!

Egy ideje már tudjuk, hogy a következő Mass Effect mellett egy vadi új címen is dolgozik a BioWare csapata; most megtudhatjátok, pontosan mit is kínál majd a Shadow Realms címre hallgató akció-szerepjáték.