Februárban kezdik el forgatni a The Last of Us második évadát

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Most már pontos dátummal szolgált a sorozat showrunnere, Craig Mazin, aki szerint 2024 februárjában foroghatnak a kamerák a The Last of Us második szezonján. Ezzel véget ért a hosszas kálvária.

A hollywoodi írók és színészek sztrájkja sem tett jót a munkálatoknak, és az sem, hogy a főszereplő Joelt alakító Pedro Pascal határidőnaplója is rendkívül sűrű, ám végre elárult minden akadály a The Last of Us második évadának forgatása elől.

A showrunner, Craig Mazin elárulta, hogy a a forgatás 2024. február 12-én kezdődik - tudtuk meg a Varietytől, Ami nem meglepő, hiszen egy hónappal ezelőtt már az HBO vezetője, Casey Bloys is azt mondta, hogy a 2024 elején foroghatnak a kamerák - most már pontos dátumunk is van a rajongók legnagyobb örömére!

Ami pedig a premiert illeti, leghamarabb 2025 folyamán folytatódhat Ellie és Joel kalandja, illetve egy teljesen új főszereplőé, Abby-é. A sztori követni fogja a The Last of Us: Part II vitatott megítélésű történetét - a második évad annak első felét dolgozza fel.

Ha úgy vesszük, a sztrájkok lezártával nem ültek sokat a babérjaikon a készítők, relatíve gyorsan összecsődítették a stábot és munkához láttak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...