A jövő év elején kezdődhet meg a The Last of Us második évadának a forgatása

  • Írta: szlav
  • 2023. november 2.
  • Cooltúra
Link másolása
A hollywoodi sztrájkok az HBO sikersorozatát is kényszerpihenőre küldték, de a vállalat szerint a jövő év elején végre megkezdődhet a második évad forgatása. Mindez persze nincs kőbe vésve, amíg tart a SAG-AFTRA sztrájkja.

Az HBO legfrissebb sajtótájékoztatóján Casey Bloyds, az HBO stúdióvezetője elárulta, hogy a remények szerint mikor kezdődhetnek meg a munkálatok a The Last of Us-sorozat második évadán. Kőbe vésett határozottsággal Bloyds sem tudott nyilatkozni, hiszen hiába ért véget a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja, a SAG-AFTRA színészi szakszervezete továbbra sem jutott közös nevezőre a stúdiókkal.

Mindezek mellett Bloyds és az HBO arra számít, hogy a The Last of Us: Part II eseményeivel folytatódó második évad forgatása valamikor 2024 elején már megkezdődhet, így a premierdátumra is legkorábban csak 2025-ben számíthatunk.

Az HBO fejesei szót ejtettek egy másik nagy sorozat folytatásáról is: ne feledjük, hogy készül már a Sárkányok háza második szezonja is! A Targaryen-fanok jobban járnak, mint Ellie és Joel rajongói, a Sárkányok háza ugyanis várhatóan már jövő nyáron megkapja a következő epizódjait.

5.
5.
delphijos
#3: Sajnálatos hogy közben “becsúszott” egy kisebb sztrájk, amivel a készítők nem számoltak, és így most összezavarnak téged az elnevezéssel….
4.
4.
xanatos0911
#3: Ugy is nezheted, hogy egy even belul csak egy. Nem minden evben egy, hanem egy evben egy. Ezert evad.
3.
3.
Yanez
Így mi értelme volt az első évadnak? Legalább évente kéne kiadni, hisz a neve sem véletlenül évad.
2.
2.
sumblinker
Addig belenő ms. homlok kisasszony a huszonéves Ellie szerepébe.
1.
1.
Shao Kahn
Hát ez nagyon sajnálatos, hogy még legalább másfél évet kell várni a 2.évadra. Basszák meg! Nagyon vártam jövőre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...