Lássuk, hogy fest Ellie és Dina a The Last of Us második évadában!

  • Írta: szlav
  • 2024. május 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Még javában tart az HBO-féle The Last of Us második évadának a forgatása, a felvételek helyszínéről pedig lassacskán szivárognak a lesifotók is. Ezúttal azt láthatjuk, hogy hogyan fest majd az adaptáció új részeiben Ellie és Dina párosa.

Annak idején az első évad sem úszta meg a korai fotószivárgásokat, miután azonban elsöprő sikert aratott a The Last of Us első évadja, elkerülhetetlenné vált, hogy valaki a forgatási helyszín környékén ismét elsüssön néhány képet. Craig Mazin és a stáb többi tagja jelenleg kanadában forgatnak (a történet szerint a Seattle környéki helyszínek egy részét kapják lencsevégre itt), aki pedig játszott a The Last of Us: Part II-val, az akár már a lenti lesifotók alapján is kitalálhatja, hogy pontosan mely jelenetekről van szó.

Egy szó, mint száz, az eredetileg X-en közzétett fotókon bizonyára Ellie (Bella Ramsey) és barátnője, Dina (Isabela Merced) közös utazását láthatjuk a játék első hányadából, a képeknek hála pedig végre láthatjuk, hogy hogyan fest majd együtt a fájdalmas küldetésre hivatott páros.


A végeredményt azonban legkorábban csak valamikor jövőre láthatjuk, hiszen a The Last of Us második évadja várhatóan 2025-ben debütál a Max kínálatában. Itt érdemes megjegyeznünk, hogy ekkor a The Last of Us: Part II történetének csak a felét láthatjuk majd, a sorozat készítői ugyanis úgy döntöttek, hogy két évadra bontva mesélik el a játék eseményeit.

14.
14.
Kamukaze
#13: Csak egy személyeskedő, alpári majom vagy!
13.
13.
silkgoat
#9: hat kiscsiko inkabb rohogok rajtatok, mint csikorgok.
azok szoktak ennyire kemenyen nekimenni a szineszi jatek helyett a kulsonek, akiket amugy is csak bottal piszkalnanak meg, ezert probalnak mindenkit a maguk szintjere rangatni :D
Tudod a kis pattanasos, lufitestu, de azert a tukorben magukra onanizalo szerencsetlenek :D
Nem irtam, hogy csinalja jobban mivel tisztaban vagyok, hogy az ilyen kis nagyszajuak nem tudjak jobban csinalni. Hol olvastad azt "hogy csinald te jobban"? Es miert is irtam volna le nektek ilyesmit, akikre azt irtam, hogy az egyetlen teljesitemenyuk, hogy onmagukra onanizalnak? Mondjuk azt jol csinaljatok, de nem hiszem hogy tudnatok meg jobban. Szerintem beleadtok apait anyait (vagy csak apait-apait?) :D
12.
12.
silkgoat
#7: ah ertem, te csak olyan filmeket nezel, amiben szep nok jatszanak. Pertfect. Gondolom folyamatgosan nyitva a pornhub. hat egeszsegedre. :D
En mondjuk inkabb a szineszi jatekert nezek egy filmet sorozatot, de ahogy ritad en nyomorek vagyok, nem ugy mint te :D
11.
11.
DragonBleacPiece
megnéztem pár talkshow interjút a színésznőről és egy nagyon szerény, kedves és jófej lány, sajnos az arcvonásai elég verébszerűek de én aki nem játszottam a játékkal szerintem maga a sorozat okádék és értelmetlen, 2 rész tetszett csak a 9-ből (1. és amikor valami házban menekültek a szörnyek elől)
10.
10.
csongor1996
#8: Wow, egy emberi stílusban megfogalmazott vélemény :D
9.
9.
zoli12i
#5: Elképzelem, ahogyan vicsorogva írod ezeket a marhaságokat. Tisztára mint az óvodában.
Legalábbis ott volt ez "csináld te ha jobban tudod" érvelés.
8.
8.
White Falcon
Nekem nincs kimondottan bajom az Elliet játszó színésszel. Egyszerűen csak nem illik rá ez a szerep és kész. Ez viszont a casting hibája. Tényleg találhattak volna a játékbeli Elliere legalább egy kicsit hasonlító színészt.
7.
7.
JinjeR
#6: A Naughty Dog-ra gondoltam te nyomorék,mivel hogy Neil Druckmann és a SONY is nagy szerepet játszik a készítésében...licensz forgatókönyv,ilyesmi..mit a gyászt okoskodol?
Ha neked tetszik a kis UFO egészségedre,ezek szerint neked sincs több ízlésed mint azoknak akik kiválasztották...
Milyen színészi teljesítményről beszélsz?Arcmimikája sincs a szerencsétlennek
Az első kiscsaj aki szembejön az utcán jobb választás lett volna mint ez
6.
6.
silkgoat
#3: tehat azt mondod, hogy az HBO-nak be kellene szallnia a jatekkeszitesbe es nekik kellene megcsinalniuk a harmadik reszt es nem a Naughty Dog-nak?
Sokat veszt azzal az HBO, ha te nem nezed meg a sorozatot, mert inkabb hormonzavaros tojasokat bamulsz (honnan mashonnan tudnad, hogy Bella pont ugy nez ki?)
Szerintem csak nezegessed a tojasokat kiscsiko :D
5.
5.
silkgoat
No igen, Bella mar 13 evesen is tobbet tudott felmutatni a Tronok harcaban, mint itt a sok kis hater, akiknek nagyjabol-egeszeben annyi a munkassaguk, hogy itt onmagukra onanaizalnak, milyen jol megmondtak :D
cicafijuk :D
4.
4.
cyberstaker
Gondolom szegény csaj teljesen elzárkózik a "rajongói" visszajelzésektől, mert amúgy már szerintem nem lenne a szakmában, olyan hate hullámot kapott. Tök jó lett volna, ha ő és a managerei fel tudták volna mérni, hogy ez a szerep nem lesz hálás hosszútávon. De szerencsére az egész sorozat brutálisan fos, nem csak a casting :D Aki a játékot szereti, az sír ennek a szemétnek a láttán. Nem baj, a Fallout legalább jó lett. Az is valami.
3.
3.
JinjeR
Mint egy hormonzavaros tojás! Miatta nem fogom megnézni már nem is érdekel.
Bárki jobb lett volna helyette, bárki.
Annyi szép nő közül csak egy ufót tudtak választani? Ennyi pénzből meg energiából a játék 3. részét kéne már régen csinálni nem ezt.
2.
2.
Nothing
Ellie-t már a játékban is utáltam, de a filmbeli változathoz képest egy angyal volt...talán Affleck és Clooney Batmanja óta nem láttam ilyen borzalmas casting fail-t.
1.
1.
zoli12i
Röhejesen…
Csóró továbbra is egy 12 éves benyomását kelti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...