Dead Rising 3: Apocalypse Edition PC

Az eredetileg Xbox One-ra megjelent Dead Rising 3 minden földi jóval megpakolt számítógépes kiadása.

Ki lesz Frank West a Dead Rising-filmben?

A készülőfélben lévő Dead Rising-filmnek ugyan nem Frank West lesz a főszereplője, a legfrissebb hírek szerint azért ő is feltűnik majd az adaptációban, és nem más fogja alakítani, mint Rob Riggle.

A rajongóknak szól majd a Dead Rising-film

Azt már tudjuk egy ideje, hogy film készül a Dead Rising alapján, és augusztusban már a rendező kilétére is fény derült. Most ő beszélt egy kicsit a munkájáról, elmondta, milyen koncepció mentén készül az adaptáció.

Ma jelenik meg a PC-s Dead Rising 3, launch trailer

Szeptember 5-én, azaz ma jelenik meg az Xbox One-on már tavaly óta játszható Dead Rising 3 PC-s változata. A késésért cserébe természetesen a PC-sek jobb grafikát és DLC-ket kapnak a játékhoz.

Dead Rising 3: Apocalypse Edition teszt

A Dead Rising mindig is egy külön kategóriát képviselt a zombis játékok között. Hiába a viszonylag sablonos történet, mégis akkora a játszótér, a humor pedig annyira beteges, hogy a tíz ujjunkat megnyaljuk utána. A PC-sek kétszer is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez igen, érezhetően javul a játékfelhozatal, lesz miből válogatni a héten! Ha az életszimulátorosdi annyira nem is jön be, egy kiadós zombiirtás mindenképpen bele kell, hogy férjen az idődbe.