Lords of the Fallen 2 PC, PS4, XBOXONE

Már készül a Lords of the Fallen folytatása.
Típus: Akció, RPG

Hosszú távra terveznek a Lords of the Fallen 2-vel

A CI Games leleplezte a Lords of the Fallen 2 logóját, ezzel együtt pedig elárulta, hogy a stúdió eddigi legambiciózusabb projektjéről van szó, amely megágyazhat egy hosszú életű franchise-nak.

Jól halad a Lords of the Fallen 2 fejlesztése

Nem volt problémáktól mentes a Lords of the Fallen 2 munkálatainak a kezdeti fázisa, most azonban úgy néz ki, végre kezd egyenesbe érni a projekt - immáron egy újonnan alapított csapattal a színfalak mögött.

Kirúgták a Lords of the Fallen 2 fejlesztőcsapatát

Továbbra sem alakul jól a Lords of the Fallen 2 fejlesztése, a kiadásért felelős CI Games pedig megelégelte, hogy a munkával megbízott Defiant Studios nem tud semmi vállalhatót produkálni, így felbontották velük a szerződést.

Lords of the Fallen 2 - újrakezdték a fejlesztést

A CI Games június elején erősítette meg, hogy az egy ideje már tervezett Lords of the Fallen-folytatást a New York-i Defiant Studios készíti el. Az új csapattal új víziók is érkeztek, így teljesen újrakezdődött a második rész fejlesztése.

Fejlesztőgárdára lelt a Lords of the Fallen 2

Megmenekült a Lords of the Fallen folytatása, miután a CI Games megtalálta azt a külsős fejlesztőcsapatot, amely alkalmas lehet a játék elkészítésére. Egy volt Avalanche-fejlesztőkből álló brigád lett a befutó.

Mi a helyzet a Lords of the Fallen 2-vel?

A Lords of the Fallen folytatását röviddel az első rész megjelenése után, 2014 végén jelentette be a CI Games, ám azóta nagy a csend. Sajnos a Sniper: Ghost Warrior 3 fiaskója nem tett jót a játéknak, csak egy kis csapat dolgozik rajta.

Kiszállt a Lords of the Fallen atyja a folytatás mögül

Tomasz Gop kiszállt a Lords of the Fallen 2 fejlesztéséből, és úgy néz ki, a City Interactive-ot is elhagyja. A két fél állítólag egész máshogy gondolkodott a projekt koncepciójáról, ezért is szakítottak.

2017-ben jelenik meg a Lords of the Fallen 2

A City Interactive szerint még jó ideig ne számítsunk a Lords of the Fallen 2-re, mivel a Deck 13 szerepjátéka csak két év múlva lát napvilágot. Tomasz Gop alkotása még csak a tervezőasztalon van.

Lords of the Fallen - júniusban jelenik meg a GOTY

A City Interactive és a Deck 13 hivatalosan is megerősítette, hogy a jövő hónapban, vagyis júniusban bemutatkozik a hamarosan folytatással is jelentkező Lords of the Fallen Game of the Year kiadása.

A Deck 13 szívesen alkalmazná Kojimát

Még mindig nem teljesen tiszta, hogy mi is lesz most Kojimával és munkatársaival, de Lords of the Fallen fejlesztője szívesen alkalmazná az MGS-sorozat megálmodóját, ha a Konamit otthagyná.