Vampyr PC, PS4, XBOXONE

Jonathan Reid orvosként lett vámpír, a spanyolnátha pedig Londonban tombol. Megannyi nehéz döntést kell meghoznia hősünknek.
Típus:

Nyilvános teszten a Vampyr-magyarítás

Mindig is szeretted a történetközpontú játékokat, de hadilábon álltál az angollal? Régóta belevágnál a Vampyr végigjátszásába, de hiányzik a magyar nyelv? Nos, jó hírünk van a számodra! Végre tölthető a Vampyr magyarításának első verziója.

Vampyr - a héten jönnek az új nehézségi szintek

A Focus Home Interactive megerősítette, hogy a nyár elején bemutatott két új nehézségi szint ezen a héten érkezik egy friss javítás kíséretében. Így most sokkal jobban skálázódik majd a kihívás.

Sorozat készülhet a Vampyr alapján

A Dontnod játékaiban mindig is központi szerepet kapott a történet és az atmoszféra, melyeket adott esetben a televízió képernyőjére is remekül át lehet ültetni. Nem csoda, hogy a Fox 21 máris bejelentkezett a filmes jogokért.

Két új nehézségi szintet kap a Vampyr

A Vampyr egyértelmű mintapéldája az olyan játékoknak, melyek nehézségi szintje kizárólag a játékostól függ. A nyár folyamán azonban a Dontnod két választható opcióval bővíti majd a vámpíros kalandot, ezzel választ adva jópár játékos gondjaira.

Készülőben a Vampyr-honosítás

Egy rajongói projekt keretében a NightVisionSoftware elkezdte elkészíteni a Dontnod vámpíros alkotásának magyar fordítását. A munkálatok jól haladnak, viszont a segítség mindig jól jön.

Vampyr - eddig jól teljesít a kasszáknál

A Focus Home Interactive és a Dontnod bejelentése szerint eddig egészen jól szerepel a Vampyr, a játékból ugyanis a premiert követő első hónapban 450 ezer darabot adtak el.

Vampyr teszt

Jonathan Reid nem akart vámpír lenni, hiszen a gyógyításra esküdött fel. A férfi így komoly morális döntések előtt áll: elszabadítja a benne rejlő fenevadat, vagy továbbra is folytatja a praktizálást? A vért nem adják önként a halandók.

Brit toplista: tarolt a Vampyr

Hiába tombol múlt hét óta az E3-láz, a brit vásárlókat ez nem feltétlenül hatotta meg, így a Vampyr megjelenésének alkalmából bátran a pénztárcájukba nyúltak. A Dontnod vérszívós kalandja egyből az élen nyitott.

Így kezdődik a Vampyr

Ma jelent meg a Dontnod vérivásra kihegyezett akció-szerepjátéka. Jonathan Reid kálváriájának első 40 percét most ti is átélhetitek, ha nem véltek a spoilerektől. A sebészből vámpírrá vedlett főhős komoly dilemmákkal szembesül.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Miközben kapkodjuk a fejünket az E3-at megelőző teaserrengetegben, ne feledkezzünk meg a következő napok játékmegjelenéseiről sem! Szerencsére kellemesen sűrű lesz a felhozatal.