Clash of Clans Mobil

Brutálisan népszerű mobilos stratégia.
1512662400

Íme, az év legnézettebb videojátékos trailerei

Ha év vége, akkor toplisták: most éppen a YouTube tette közzé, hogy melyek voltak az idei esztendő legnézettebb videojátékos előzetesei. Nem, nem a Call of Duty: WWII győzött, és a Battlefront II sem tudott labdába rúgni.
1490265000

Elképesztő számok a legnagyobb játékipari cégnél

Az egyébként sok más szolgáltatást is futtató kínai Tencent több mint 10 milliárd dollár bevételt szerzett a játékpiacon. Ezzel messze ő a legnagyobb cég az iparágban, az Activision jó 3 milliárddal van lemaradva.
1481374800

Ezek voltak az év legnépszerűbb trailerei

A YouTube is évet zár, a minap például közzétette a tíz legnépszerűbb játékelőzetes listáját. Nem meglepő módon a Battlefield 1 lett az aranyérmes, de akadnak itt más érdekességek is.
1466521200

Elképesztő összegért kelt el a Supercell

Hogy micsoda pénz van a mobilos játékpiacban, azt remekül példázza, hogy a kínai Tencent elképesztő összegért szerezte meg a japán Softbanktól a Clash of Clanst is készítő Supercell 80 százalékos részesedését.
1464091200

A Clash of Clans fejlesztőit is vinnék a kínaiak

Lapértesülések szerint újabb óriási üzletre készül a Tencent, az amúgy sem pici kínai vállalat jelentős részesedést vásárolna a Supercellben. Már csak a csapat vezetőit kellene meggyőzni.
1449674354

Íme, az év legnépszerűbb játékvideói

A YouTube összerakta az idei év tíz legnépszerűbb játékvideójának listáját: az aranyérmes a Liam Neeson főszereplésével készült Clash of Clans-reklám lett, amit még a Super Bowlra forgattak a finnek.
1427220120

Elképesztő éve volt a Clash of Clans fejlesztőjének

Brutális évet zárt a Clash of Clanst és a Hay Dayt fejlesztő Supercell, a finn cég forgalma a legnagyobb játékkiadók számaival vetekszik. Az árbevétele például körülbelül feleakkora volt az Activision-Blizzardéhoz képest.
1422896400

Clash of Clans - Liam Neeson utál veszíteni

Fogadd meg, hogyha egyszer összehoz a sors Liam Neesonnal egy Clash of Clans-meccs erejéig, akkor legalább hagyod nyerni. Ő ugyanis utál veszíteni, még az is kevésbé zavarja, ha rosszul ejtik ki a nevét.