Titanfall 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Respawn Entertainment mechás lövöldéje, a Titanfall, ráadásul az új rész multiplatform és kampányt is tartalmaz.
1598364000

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.
1592589600

Tovább szállingóznak az EA-játékok a Steamre

Nem lassít az Electronic Arts, és még több Origin-exkluzivitásban tartott játékát tolja át a Steamre, így lassan most már tényleg az összes EA-fejlesztés elérhetővé válik a Valve platformján is.
1574868600

Íme, a PlayStation Plus decemberi játékai

Habár a Sony még nem jelentette be formálisan a PlayStation Plus decemberi játékait, a cég lengyel részlege véletlenül idő előtt élesítette az újdonságokat beharangozó aloldalt.
1556269200

Csúsznak a következő Titanfall munkálatai

Izgalmas jövő áll az Apex Legends előtt, de ez sajnos nem jár hátulütők nélkül. A Respawn Entertainment világossá tette: a battle royale-játék miatt kénytelenek elnapolni a következő Titanfall-játék fejlesztését.
1549454418

Jön az új Titanfall, NFS és Plants vs. Zombies

Megérkezett az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedévét taglaló jelentés. A cég bevételei alulmúlták a várakozásokat, de a kiadó mégis bizakodva tekint a jövőbe, hiszen a nagy frencsájzok egytől-egyig új részt kapnak.
1549184437

Titanfall - hétfőn jön a battle royale-mellékág?

Egyes pletykák szerint a Respawn Entertainment és az Electronic Arts holnap mutatja be és indítja el a Titanfall titokban készült battle royale-mellékágát, az Apex Legendset, ami free-to-play lövöldének ígérkezik.
1545388200

Már új Titanfall-játékhoz toboroz a Respawn

Már októberben világossá vált, hogy a Respawn Entertainment nemcsak egy, a Star Wars világában játszódó akciójátékot hegeszt, hanem egy másik projektet is. A csapat új álláshirdetései szerint egy vadiúj Titanfallról lehet szó.
1540976400

Több játékkal is készül 2019-re a Respawn

Az EA pénzügyi jelentése szerint az immáron az ő szárnyai alá tartozó Respawn több játékot is leszállíthat a jövő év során. Lássuk tehát, hogy milyen címeket várhatunk a titanfallos srácoktól!
1510300823

Az EA megvette a Respawn Entertainmentet

Az Electronic Arts most remek üzletet csinált: felvásárolta a Titanfall fejlesztőjét, így már a kiadó birtokolja a frencsájz jogait. Most már bizonyossá vált, hogy készül az új Titanfall, de a csapat egy új Star Wars-játékon is dolgozik.
1507806018

VR-projekten dolgozik a Titanfall fejlesztője

Az idei Oculus Connecten derült ki, hogy a Respawn Entertainment partnerséget kötött a Rift gyártójával. A Titanfall alkotói egy szupertitkos VR-projekten dolgoznak az Oculusszal karöltve, ám a végeredményre 2019-ig várnunk kell.