Call of Duty: Black Ops 3 PC, PlayStation, Xbox

Folytatást kapott a Treyarch fejlesztette Call of Duty: Black Ops.
1430068933

Befutott a Black Ops III első trailere, itt a gépigény

Az ígéreteknek megfelelően befutott a Call of Duty: Black Ops III első gameplay trailere, melyben mozgás közben is megnézhetjük a Treyarch három évig fejlesztett játékát.
1430065245

Black Ops III - rengeteg új információ érkezett

A Mashable nevű oldal egy kicsit korábban leplezte le a Call of Duty: Black Ops III előzetesét, így rengeteg információ jelent meg a játék történetéről, illetve a multiplayer és kooperatív módjáról.
1429956022

CoD: Black Ops III - itt vannak az első részletek

Újabb promóciós anyagok szivárogtak ki a Call of Duty: Black Ops III-ról, holott a hivatalos bemutatóra csak vasárnap kerül sor. Most már tudjuk, hogy az FPS-ben lesz kooperatív mód, arénaharc és visszatérnek a zombik is!
1429905102

Black Ops 3 - kiszivárgott a megjelenési dátum

Ugyan a Call of Duty: Black Ops 3 hivatalos bejelentésére csak vasárnap kerül sor, a Gamestop egyik túlbuzgó alkalmazottja azonban már ma este feltette a világhálóra a játék promóciós plakátját, ami több infót is tartalmaz.
1429810572

Call of Duty: Black Ops III - újabb teaser trailer

Újabb, de ezúttal már sokkal több információt tartalmazó, de legalábbis sejtető előzetest kapott a Call of Duty: Black Ops III, aminek hivatalos leleplezésére napokon belül, egészen pontosan most vasárnap kerül majd sor.
1428663644

Sötét jövőt és zombikat ígér a Black Ops 3

A tegnapi teaser után ma némi információt is megosztottak a Call of Duty: Black Ops 3-ról. A második rész után ezúttal is a jövőben játszódik majd a kampány, emellett a zombis kooperatív mód is visszatér.
1428600889

Call of Duty: Black Ops 3 teaser trailer

Megérkezett a régóta szóbeszéd tárgyát képző Call of Duty: Black Ops 3 első teaser trailere, ami ugyan túl sok mindent nem árul el a játékról, azt viszont egyértelművé teszi, mikor mutatkozik be hivatalosan a harmadik rész.