Black Ops 3 - kiszivárgott a megjelenési dátum

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan a Call of Duty: Black Ops 3 hivatalos bejelentésére csak vasárnap kerül sor, a Gamestop egyik túlbuzgó alkalmazottja azonban már ma este feltette a világhálóra a játék promóciós plakátját, ami több infót is tartalmaz.

Vasárnap formálisan is bemutatkozik a Call of Duty: Black Ops harmadik felvonása, de egy-két fontosabb információ már most kiszivárgott, köszönhetően a Gamestop egyik alkalmazottjának. A nagyobb áruházak ugyanis már megkapták a promóciós anyagokat, az egyik alkalmazott pedig készített róluk egy fotót.

Ezeken jól látható, hogy a játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, mégpedig november 6-án.

12.
12.
Prax
#10: Az lehet, hogy ez tényleg nem felsőbb utasításra adott szivárogtatás volt, de azért szerintem a kiadók tudják, hogy kell hype-olni. Én minden esetre már gyanúsnak találom, hogy kb. minden hétre jut vmi. leaked cucc.
Maradjunk annyiban, hogy a kiadók mindent megtesznek a legnagyobb bevételtért, és ezért képesek bevetni bármit (mint az EA, amikor a Dante's infernonál azért bérelt fel embereket, hogy azzal vádolják a kiadót, hogy az maga az antikrisztus).
10.
10.
NoRush
#6: Az a baj a mondandóddal haver, hogy ez tényleg kiszivárgott... :D Szinte minden oldalon így fogalmaznak róla, mert hát ugye a csávó idő előtt paterolta fel ezt a netre. Hjajj te... :D
8.
8.
crytek
#7: Oda már rohadt gyengék az eladások már pc-re is több fogy oda minenből mint régi konzolokra.
7.
7.
maros1977
ps-3 konzolra és xbox -ra meg sem fog jelenni?
6.
6.
Prax
Én annak örülnék, ha nem minden egyes telibevert trailer, megjelenési dátum, vagy új infó nem "leaked/kiszivárgott" lenne. Elhiszem, hogy így lehet a legnagyobb hype-ot csapni a legolcsóbban valami körül, de már kezd unalmas lenni.
1.
1.
randall13
Ki nem találtam volna, hogy november.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...