Life is Strange: Episode 3 - Chaos Theory PC, PlayStation, Xbox

Májusban érkezik a Dontnod Entertainment időmanipulálós sorozatának harmadik része.
1442905219

Life is Strange - jövő hónapban lezárul a kaland

A mai napon ünnepli születésnapját a Life is Strange játékbeli főhőse, Max, így a Dontnod Entertainment ennek tiszteletére ma megerősítette, október végén érkezik az ötödik, befejező rész.
1434002438

E3 2015: Ez vár ránk a Life is Strange-ben

Még két epizód hátravan a Life is Strange-ből, így aztán a Dontnod az E3-ra is elhozza a Life is Strange-et. Most megtekinthetjük az idő-visszatekerős kalandjáték expós trailerét, amelyből fény derül az előző részek tartalmára.
1431964842

Traileren a Life is Strange harmadik epizódja

Megérkezett a Life is Strange holnaptól elérhető harmadik epizódjának első kedvcsinálója. A friss trailer ízelítőt ad abból, hogy ebben a felvonásban mi minden vár majd Chloe-ra és Maxre. Kalandos kis epizód elé nézünk.
1431946800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hétnek nézünk elébe, elvégre végre-valahára boltokba kerül a The Witcher harmadik része, ami ráadásul az első vélemények szerint még szuperül is sikerült. Megveszed?
1431532800

Jövő héten folytatódik a Life is Strange

Ezúttal az eredeti terveknek megfelelően érkezik a Life is Strange folytatása, a jövő héten vethetjük bele magunkat a Dontnod Entertainment epizodikus kalandjának a harmadik részébe.
1429531219

Life is Strange - jövő hónapban jön az új rész

A Dontnod Entertainment a Life is Strange Twitter-oldalán jelentette be, hogy Max és Chloe párosának misztikummal átszőtt drámája májusban folytatódik a harmadik epizóddal, a Chaos Theoryval.