Gears of War: Ultimate Edition PC, XBOXONE

Az első Gears of War felújított változata Xbox One-ra és PC-re.

E3 2015: Akció közben a GoW: Ultimate Edition

Megérkeztek az első mozgóképes anyagok a 2007-ben megjelent Gears of War újrakevert változatából, a Gears of War: Ultimate Editionről. Az egyik felvétel a Gridlockot, a másik a War Zone-t mutatja be.

E3 2015: Jön a Gears of War: Ultimate Edition

Augusztus 25-én érkezik az első Gears of War felújított változata Xbox One-ra, a sorozat fennállásának tizedik évfordulójára. Az egyhetes bétateszt ma vette kezdetét, érdemes gyorsan ellátogatni az Xbox Live-ra!

E3 2015: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft sajtókonferenciája. A showt nem csak élőben nézhetitek nálunk, de szokás szerint liveblogolunk is, ahol kommentáljuk, véleményezzük a történéseket - és persze rátok is számítunk!

E3 2015: Infók a Gears of War: Remasteredről

A Gears of War hivatalos orosz honlapjára egy időre véletlenül felkerült a bejelentés előtt álló Gears of War: Remastered adatlapja, rajta az első konkrét részletekkel. Szinte minden pletyka beigazolódni látszik.

E3 2015: Gears of War bejelentésre számíthatunk

Hétfőn végre kezdetét veszi az idei E3, ahol a Microsoft konferenciáján jó eséllyel végre bemutatkozik az új Gears of War is. Az új részt a nemrég nevet váltott, most már The Coalition néven futó csapat hegeszti.

Ban volt a Gears of War-szivárogtatók jutalma

Habár a Gears of War: Ultimate Editiont még nem mutatták be hivatalosan, mi lehetne a Microsoft részéről látványosabb megerősítés annál, minthogy kitiltja az állítólagos szivárogtatókat az Xbox Live-ról?

Ilyen lesz a felújított Gears of War?

Tovább szivárognak az információk a Gears of War: Ultimate Editionnel kapcsolatban: ezúttal egy játékmenet-videó került ki idő előtt az internetre, melyből pár képet és egy rövid felvételt is sikerült megőrizni.

Gears of War: Ultimate Edition - hivatalos forrásból

A brazil korhatár-besorolásokért felelős szerv honlapján két rejtélyes cím is feltűnt: ez alapján úgy néz ki, tényleg jön a Gears of War felújított változata, sőt a Dishonored is kap egy remaster-kiadást.

Készül a Gears of War Remastered

Lapértesülések szerint a Microsoft és a Black Tusk Studios közösen dolgozik az eredeti Gears of War felújított változatán Xbox One-ra. A port feljavított textúrákat, simább átvezetőket és 60 fps-es multiplayert kínál.