Gears of War: Ultimate Edition PC, XBOXONE

Az első Gears of War felújított változata Xbox One-ra és PC-re.

GoW: Ultimate Edition - PC-re csak később

Phil Spencer egy rajongói kérdésre reagálva a Twitteren jelentette be, hogy a Windows 10-es Gears of War: Ultimate Edition csak az Xbox One-os változat megjelenése után kerül forgalomba.

Miért csak az első Gears of Wart újítják fel?

A Halo: The Master Chief Collection után jogosan vetődik fel a kérdés, hogy miért csak a Gears of War első részét újítja fel a Microsoft és a The Coalition. Nos, a válasz tulajdonképpen nem meglepő: mert ez fért bele.

Konzolcsomag a Gears of War: Ultimate Editionnel

A San Diego-i Comic-Conon jelentette be a játék alkotója, Rod Fergusson, hogy augusztus végén olyan Xbox One-konzolcsomag érkezik, melyben mellékelik a Gears of War: Ultimate Editiont is.

Gears of War: Ultimate Edition - a béta számokban

Most, hogy véget ért a Gears of War: Ultimate Edition bétatesztje, a készítőkből szinte kötelező módon előtört a Frei Tamás, és mindenféle számot osztottak meg velünk a próbaidőszakkal kapcsolatban.

GoW: Ultimate Edition - teaser traileren a kampány

Vadonatúj előzetest kapott az idei E3-on hivatalosan is bemutatott felújított Gears of War. Az Ultimate Edition legújabb kedvcsinálója a játék eddig kevésbé mutogatott kampányának pillanataiból szemezget.

E3 2015: Ilyen a felújított Gears of War kampánya

Az elmúlt napokban főleg a multiplayerről szóltak a híradások a Gears of War: Ultimate Edition kapcsán, ám most a single kampányba is belenézhetünk. Három percen át mozog a felújított, klasszikus epizód.

Gears of War: Ultimate Edition bétateszt

A Locust visszatért. Sáskák lepik el a porig tiport Sera bolygót, a Gears of War: Ultimate Edition az első rész eseményeit hozza el újra, felújított látvánnyal, kibővített tartalommal. S hogy milyen lesz? Azt egész héten tesztelhettük!

E3 2015: PC-re is jön a felújított Gears of War

Hazai idő szerint hajnalban zajlott le az első PC Gaming Show, ahol kaptunk pár meglepő hírt is. A The Coalition fejese az új show keretein belül jelentette be, hogy PC-re is megjelenik Gears of War: Ultimate Edition.

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

E3 2015: Az első galériafrissítés

Az expó nulladik napján valóságos screenshot-áradat zúdult ránk, szinte alig győztük őket feldolgozni. Lesz itt For Honor, The Division, Uncharted 4, Until Dawn, The Last Guardian és Assassin's Creed: Syndicate is.