Dark Souls III PC, PS4, XBOXONE

A trilógia záródarabja, igazi örömjáték mazochistáknak.
1625731200

Dark Souls III - Xbox Series X/S-en már 60 fps-sel fut

Újabb játék részesült a Microsoft-féle FPS Boost gondozásában, ezúttal nem más, mint a 2016-ban megjelent Dark Souls III esett át a ráncfelvarráson. A műtét nem lett tökéletes, de így is sokat javult a From Software fejlesztése Xboxon.
1589961600

27 millió eladásnál jár a Dark Souls-sorozat

Az előző évtized egyik legmeghatározóbb játéka a Dark Souls volt, ebben egyetértenek a kritikusok és a játékosok is. Erről árulkodik, hogy a sorozat mára több mint 27 millió eladott példánnyal büszkélkedhet.
1586246400

A Ring Fit Adventure és a Dark Souls III esete

Vannak, akik sportot űznek abból, hogy a Dark Souls-játékokat a lehető legalkalmatlanabb kontrollerekkel játsszák végig, a kreativitásuk pedig nem ismer határokat: most a Ring Fit Adventure kiegészítői találkoztak a Dark Souls III-mal.
1552068000

Battle royale-játékot készítene a Souls-széria atyja

A soulsborne-játékoktól talán semmi sem áll távolabb, mint a manapság nagy népszerűségnek örvendő battle royale-formula, a FromSoftware elnöke, Hidetaka Miyazaki mégis szívesen felfedezné a műfaj lehetőségeit.
1547825404

Dark Souls Trilogy - gyűjtői kiadást is választhatunk

A From Software műfajteremtő szerepjáték-sorozata hamarosan egy komplett csomagban is napvilágot lát. A rajongók persze nem érik be az alapkiadással, nekik szól a Collector's Edition - benne egy ütős szoborral.
1547294160

Frissítve: Európába tart a Dark Souls Trilogy?

Amikor hivatalosan is bejelentette a Bandai Namco a népszerű franchise három epizódjából álló gyűjteményét, azkizárólag Japánban lett elérhető. Később azonban felbukkant az amerikai és ázsiai verzió is, melyet most az európai követhet.
1546088400

Két be nem jelentett cím készül a From Software-nél

Habár a Souls-rajongók elsősorban a Sekiro: Shadows Die Twice miatt várják a jövő évet, úgy tűnik, hogy ez után sem fognak unatkozni. Hidetaka Miyazaki elárulta, hogy több titkos projekt is fortyog a From Software boszorkánykonyháján.
1543586400

Dark Souls III - a tábortűz titkainak nyomában

Sokan nem is gondolnánk, hogy a Dark Souls III készítése során mennyi apró részletben tértek el a fejlesztők az eredeti elképzelésektől. Most az egyik YouTubernek köszönhetően a tábortüzekről derültek ki érdekes infók.
1534962180

Frissítve: Dark Souls Trilogy - a kihívásból nem elég

Jó hírünk van a napimádók és a hagymalovagok számára! A Bandai Namco Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy idén ősszel érkezik az eddigi Dark Souls-játékokat magába foglaló Dark Souls Trilogy csomag.
1513584022

Készül a Dark Souls-kártyajáték

A sikeres Dark Souls-társas után a Steamforged Games csapata úgy látja, kártyajáték formájában is működőképes lehet a From Software videojátékának koncepciója.