Dark Souls III PC, PS4, XBOXONE

A trilógia záródarabja, igazi örömjáték mazochistáknak.
1511798580

A Cuphead és a Dark Souls találkozik: Cupsouls

A 64 Bits csapata eljátszott a gondolattal egy rövid videó erejéig, hogy miként festene a Cuphead és a Dark Souls szerelemgyereke. A hangsúly persze a látványvilágon van, a könnyfakasztó nehézséget képzeljétek oda!
1493029860

Brit toplista: negyedszer is Ghost Recon

A dobozos játékmegjelenések szempontjából csendes volt a múlt hét, így a brit játékeladási toplistán sem történt túl sok változás. Az aranyérmet ezúttal is a Ghost Recon: Wildlands vihette haza.
1492855249

Most érdemes beruházni a Dark Souls III-ba

Miután a Dark Souls III utolsó kiegészítője, a The Ringed City is megjelent, a Bandai Namco gyorsan piacra dobta a The Fire Fades Editiont, amely az alapjáték mellett mindkét DLC-t tartalmazza. Egy új trailer ágyaz meg a teljes kiadásnak.
1490627820

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A március vége viszonylag csendesen telik majd, ami persze nem jelenti azt, hogy ne tartogatna néhány érdekességet a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánk!
1490368978

Dark Souls III - nyakunkon a The Ringed City DLC

Jövő héten mutatkozik be a Dark Souls harmadik részének utolsó DLC-je, a The Ringed City, amiben utunk a világ végéhez vezet, ahol aztán új helyszíneket fedezhetünk fel és új ellenfeleket gyűrhetünk majd le.
1490193050

PS4 Pro-támogatást kap a Dark Souls III

A Dark Souls III közelgő frissítése végre élesíti a régóta várt PS4 Pro-támogatást. A The Ringed City DLC-vel egy időben érkező tapasztól állítólag meglódul a framerate az új konzolon, de ezen kívül is javul az RPG.
1489237200

Dark Souls III - negyed óra Ringed Cityben

A PAX East alkalmából egy több mint negyedórás játékmenet-videó érkezett a Dark Souls III utolsó DLC-jéből, a The Ringed Cityből. Ebben szemügyre vehetjük az új helyszínt, valamint különös gravitációs mezejével is megismerkedhetünk.
1489057235

Képeken a Dark Souls III utolsó DLC-je

Március végén érkezik a Dark Souls III utolsó fejezete, a The Ringed City. A legfrissebb screenshotokon néhány nem éppen bizalomgerjesztő helyszínt és ellenfelet csodálhatunk meg. Nem lesz könnyű menet.
1486648800

Dark Souls III: Ringed City - irány a világ vége!

Március végén lesz jelenése a Dark Souls III utolsó kiegészítőjének, a The Ringed Citynek. A DLC-ben utunk a világ végéhez vezet, ahol aztán új helyszíneket kell majd felszabadítanunk a gonosztól.
1485188953

Dark Souls III - bemutatkozott az utolsó DLC is

Március végén jelenik meg a Dark Souls III utolsó letölthető kiegészítése, a The Ringed City, azt pedig áprilisban követi a játék GOTY-kiadása, ami az alapjáték mellett mindkét DLC-t tartalmazni fogja.