Sonic igazságot oszt az új előzetesben

  • Írta: szlav
  • 2022. március 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Nemsokára mozikba kerül a Sonic, a sündisznó 2, ha pedig csak egyetlen dolgot teszünk zsebre a mai előzetesből, akkor az az, hogy Gotham City védelmezője nyugodtan kivehet pár szabadnapot.

Egy bő hónap, és visszatér a moziképernyőkre a Sega villámgyors kabalája. Miután a Sonic, a sündisznó váratlan sikert aratott két évvel ezelőtt, a Paramount kapva kapott az alkalmon, és hamar berendelte a folytatást. És habár tény, hogy Sonicnak meglepően jól áll a Sötét lovag szerepe, szerencsére nem egy Batman-paródia lesz az egész film. Annak pedig csak örülhetünk, hogy végre Tails és Knuckles is színre lép az új epizódban - a piros rosszfiúnak egyébként nem más, mint Idris Elba kölcsönzi a szinkronját!

A Sonic, a sündisznó április 7-én érkezik a hazai mozikba.

4.
4.
Darksiders84
#3: Én még a régi őskorban a 2D-s Sonic részeket kedveltem ,de aztán ahogy fejlődtek a konzolgenerációk úgy egyre gyengébb lett Sonic minősége ,bár akadt a sok 3D-s részből is szórakoztató. A film szerintem is nézhetően jó volt . A dagadt bajszos főellenség a játékokban nem volt ilyen vékony soha ,mint Jim Carrey szerintem amúgy.
Mi is várjuk a 2. részét .
3.
3.
DarkCrash
Nekem az első is tetszett. Bár lehet azért, mert egyetlen egy Sonic játékkal se játszottam. Így nincs viszonyítási alapom a játékokhoz.
2.
2.
#1: Amióta több mondat helytelenül van írva a cikkben.
1.
1.
Darksiders84
Április 7 mióta bő 2 hónap?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...