Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.
Típus:

Egyéves a Sea of Thieves, jókora update érkezik

Tavaly ilyenkor jelent meg a Rare nyílt világú online kalózjátéka, a Sea of Thieves, az évfordulót pedig rengeteg ajándékkal és egy hatalmas tartalmi frissítéssel ünnepelhetjük. Lesz itt halászat, PvP, de még főzőcskézés is!

Sea of Thieves - holnap élesedik a Shrouded Spoils

A Rare szakadatlanul szállítja a Sea of Thieves ingyenes frissítéseit, így holnaptól elérhetővé válnak a Shrouded Spoils újdonságai is. Összeszedtük, hogy mire lesz érdemes odafigyelni a tengeren.

Itt nézd vissza az X018-at!

A hétvégén kezdetét vette a Mexikóvárosban megrendezésre kerülő X018 Microsoft-esemény, melynek Inside Xbox prezentációján rengeteg újdonsággal és meglepetéssel találkozhatunk majd magyar idő szerint este tíztől.

Sea of Thieves - jön a PvP-re kihegyezett The Arena

Meguntad a rengeteg kincsvadászatot a Sea of Thieves világában? Unod, hogy csontikat ölsz halomra? Akkor a legújabb kiegészítő neked szól: a The Arena a régóta várt PvP-t ülteti a Rare játékába.

Sea of Thieves - érkezik a Shrouded Spoils

A Rare bejelentette a Sea of Thieves legújabb nagy tartalmi frissítését. A Shrouded Spoils jócskán kibővíti szeretett hajónk testreszabhatóságát, valamint sűrű ködfellegekkel nehezíti meg a navigálást. Bemutatkozott a következő heti event is.

Sea of Thieves - megérkezett a Forsaken Shores

Újabb jókora tartalmi frissítésnek örülhetnek a Sea of Thieves kalózai. Az új ingyenes DLC új küldetésekkel, evezős csónakokkal és egy veszélyes, vulkanikus régióval fűszerezi meg a tengeri haramiák életét.

Egy hetet csúszik a Sea of Thieves kiegészítője

A korábbi bejelentésekkel ellentétben csupán szeptember végén érkezik majd a Sea of Thieves következő nagy tartalmi frissítése, a Forsaken Shores. A csúszás oka egyszerű: kell még egy kis idő a bugok kijavítására.

Sea of Thieves - nézzünk bele a Forsaken Shoresba!

Két hét múlva jön a Sea of Thieves harmadik nagyobb tartalmi frissítése, a Forsaken Shores, ennek apropóján a Microsoft egy új trailerrel jelentkezett. A DLC - csakúgy, mint a korábbiak - ingyenes lesz mindenki számára.

Sea of Thieves - túl az 5 millión

A tegnap megjelent Cursed Sails kiegészítő előzetesei igazán jót tettek a Sea of Thieves játékosszámának, az ugyanis jócskán megnőtt; a megjelenés óta több mint 5 millió felhasználó próbálta ki, hogy milyen a kalózélet.

Brit toplista: még mindig élen a Crash-trilógia

Nyári uborkaszezon ide vagy oda, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy újabb, hetek óta tartó uralkodása akkor is megsüvegelendő eredmény. Márpedig az időközben multiplatformmá vált feldolgozás továbbra sem talált legyőzőre.