Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.
1638266400

Ötödik szezonjára készül a Sea of Thieves

Napokon belül elindul a Sea of Thieves ötödik szezonja, amely szokás szerint több mint száz beszerezhető kozmetikai elemet ígér. Érkezik néhány életminőség-javító változtatás is, ráadásul el is áshatjuk majd a kincseinket.
1632150030

Sea of Thieves - irány a szirének birodalma!

A héten rajtol el a Sea of Thieves következő szezonja, ami minden eddiginél nagyobb kalandot ígér a virtuális kalózok számára. Az önjelölt kincsvadászok ezúttal a vízfelszín alatti világot is felfedezhetik majd.
1629834000

GC 2021: Futottak még a Microsoft műsorában

Az idei Gamescom ugyan csak holnap indul, de a Microsoft már ma este összeült, hogy bemelegítse a játékostársadalmat. A nagyobb bejelentésekkel külön foglalkoztunk, itt összegyűjtjük a kisebbeket.
1629385200

Rekordhónapot zárt a Sea of Thieves

Több mint három évvel ezelőtt rajtolt el a Sea of Thieves, azonban a Rare kalózos játéka minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend - ebben persze közreműködtek a Karib-tenger kalózai is.
1626523200

Amerikai toplista: tarolt a Ratchet & Clank

Izgalmasan alakult az amerikai játékpiac júniusa, az NPD Group jelentése szerint a játékok között az új Ratchet & Clank tarolt, miközben a hardveres szegmens valósággal megtáltosodott.
1624273200

Sea of Thieves - ismerd meg a Karib-tenger titkait!

Tegnap este egy kiadós bemutatóval jelentkezett a Rare, hiszen hamarosan élesedik a Sea of Thieves legújabb nagy frissítése. Most alaposabban is megvizsgálhatjuk, hogy milyen kalandokkal várnak a Karib-tenger kalózai.
1624183200

Sea of Thieves - ízelítő Jack Sparrow kalandjaiból

Noha az Everwild hiányzott az E3-ról, és így a Rare csak a Sea of Thievest tudta megmutatni az expó apropóján, így is odatette magát, A Karib-tenger kalózai témájú frissítés pedig a napokban egy új gameplay előzetest is kapott.
1623607267

E3 2021: Sea of Thieves - Jack Sparrow a fedélzeten

Úgy tűnik, minden eddiginél izgalmasabb kalandok várnak a Sea of Thieves kalózaira. A Rare lepaktált a Disney-vel, így hamarosan együtt hajózhatunk a Karib-tenger kalózaival.
1617789600

Sea of Thieves - közeleg a második szezon

A hónap közepén ismét jókorát frissül majd a Sea of Thieves, a Rare online kalózos játéka. A második szezon rengeteg új kozmetikai extrát és egyéb újdonságot hoz majd, és várhatóan új lakók is érkeznek a tengeri kikötőkbe.
1616756400

A Hades tarolt a BAFTA Game Awards díjátadón

Idén is megtartotta videojátékos díjosztását a Brit Film- és Televíziós Akadémia. A BAFTA Game Awards különböző kategóriáiban zsákszámra találhattuk PlayStation-exkluzív játékok jelöléseit, de a végül a Hades seperte be a legtöbb szobrot.