Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.
Típus:

E3 2018: Sea of Thieves - új hajót hoz a júliusi patch

A tegnapi trailert követően most kiderültek az első infók arról, hogy pontosan mit is hoz majd a jövő hónapban induló Cursed Sails update. Érkezik a Brigantine, amely egy háromfős hajó lesz, valamint bekerülnek hamarosan az evezős csónakok is.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Videón a Sea of Thieves - Cursed Sails

A Microsoft kalózos exkluzívja sem maradhatott le a színpadról. Az Ősi Szigetek történetét egy rövidke sztoritrailer gazdagítja, amely az jövő hónapban érkező Cursed Sails kiegészítőt hivatott felvezetni.

Sea of Thieves - ezt tartalmazza a Hungering Deep

A tenger mélyén rejtőző óriáscápa nem csak a mítoszok szüleménye, a vadászatra pedig magunkkal vihetünk egy új hangszert, egy beszélőtölcsért és egy halom kozmetikai újdonságot is!

Óriáscápára vadászunk a Sea of Thieves DLC-jében

A Rare bejelentette a Sea of Thieves első ingyenes kiegészítőjét. A The Hungering Deepben egy rémisztő mélytengeri szörnyeteggel csaphatnak össze a játékosok. De vigyázz, a lény állkapcsa elnyelheti a hajódat!

Sea of Thieves - így bővül a Rare kalózos játéka

Nem kell már sokat várnunk a Sea of Thieves első tartalmi bővítésére. A The Hungering Deep névre keresztelt update májusban érkezik, de tervben van egy halom újdonság az év hátralévő részére is.

Brit toplista: még mindig vezet a Far Cry 5

A márciusi játékáradatot követően visszavettek a tempóból a kiadók. Új dobozos megjelenések híján a brit játékeladási toplistán sem történtek nagy változások, továbbra is vezet a Far Cry 5.

Sea of Thieves - szabályozzák a kalózokat?

Az egyelőre rendkívüli sikereket produkáló játék számos olyan játékmeneti szabállyal rendelkezett, melyet az eszes kalózok könnyűszerrel a saját hasznukra fordítottak. Ennek próbál véget vetni a Rare.

Brit toplista: mindent vitt a Far Cry 5

A húsvéti őrület sem tartotta vissza a brit vásárlókat attól, hogya pénztárcájukba nyúljanak. Olyannyira nem, hogy a Far Cry 5 nemcsak a franchise történetének, de az év első felének is legnagyobb nyitányát produkálta.