Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.
1611835200

Sea of Thieves - indul az első szezon

A kalózok is belekóstolnak a szezonozásba a Sea of Thievesben, ma kezdetét is veszi az első, nagyjából három hónapos időszak. Új kihívások, új fejlődési rendszer és hasonlóak várnak a viharedzett tengeri rókákra.
1607590800

Sea of Thieves - karácsonyozz kalózokkal!

Az adakozás ünnepe visszatér a tengerekre – elvégre kikre, ha nem a kalózokra igaz leginkább, hogy szeretnek osztozkodni? A Festival of Giving ünnepi küldetéseket és fagyos kiegészítőket hoz a játékba.
1607008320

Jönnek a szezonbérletek a Sea of Thievesbe

Januártól látványos változások várnak a Sea of Thievesre: a Rare játékában is bevezetik a szezonokat, és jönnek a szezonbérletek, ugyanakkor az Arena módról leveszik a kezüket a fejlesztők.
1603972800

Sea of Thieves - rémisztő újdonságok érkeztek

Alaposan kitett magáért a Rare a Sea of Thieves halloweeni eventjével. A Fate of the Damned eseménysorozata új sztorimissziókkal, heti küldetésekkel és rengeteg kozmetikai újdonsággal hozza ránk a frászt.
1599393600

Sea of Thieves - ősi kincstárak mélyén

Óriási vagyonra tehetünk szert a Sea of Thieves következő frissítésében. A Vaults of the Ancients megnyitja a Gold Hoarders frakció kincsestárait, az ide vezető út azonban komoly veszélyeket tartogat.
1595251920

Jócskán megtolta a Steam a Sea of Thieves szekerét

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Sea of Thieves, amely a készítők szerint jobb formában van, mint valaha. Természetesen a steames rajt is közrejátszott ebben, az elmúlt hónapot rekorddal zárta a játék.
1593192600

Sea of Thieves - érkeznek a privát szerverek

A Sea of Thieves könyörtelen tengerein gyakran más játékosok jelentik a legnagyobb veszélyt. Hamarosan nyugodtabb vizekre szállhatnak azok, akik csak egy kis könnyed kalandozásra vágynak a barátaikkal.
1592467200

Szellemhajók szelik a Sea of Thieves vizeit

Újfajta ellenség bukkant fel a Sea of Thievesben: Flameheart kapitány bosszúszomjas kísértethajói minden élőnek borsot törnek az orra alá. A legyőzésükkel újfajta jutalmak ütik a markunkat.
1590150600

Steamre tart a Sea of Thieves

Bő két évvel a megjelenése után végre Steamen is elérhetővé válik a Rare kalózos kalandja. A jelenleg csupán Xbox One-on, illetve a Microsoft Store-on megvásárolható játék most egy új előzetessel ünnepel.
1587816000

Sea of Thieves - így működik az Emissary-rendszer

Mostantól mi is a kereskedelmi társaságok követeivé válhatunk, hála a Sea of Thieves legújabb frissítésének. A komoly jutalmakat ígérő megbízások azonban veszéllyel járnak, hiszen egy új, vérszomjas csoport ütötte fel a fejét a tengeren.