Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.

5 éves a Sea of Thieves

A játékot készítő Rare egy ünnepi frissítést is kiad a játékhoz, azonban egy nagy újítás helyett sok kisebbre számíthatunk. Főleg a játékélmény és a kezelhetőség lesz szemelőtt.

Az Xbox Oreo-keksz csomagolásokba rejtette az ajándék-kódokat

A limitált kiadású Xbox Oreo csomagokkal kozmetikai jutalmakat oldhatsz fel a Halo Infinite, a Forza Horizon 5 és a Sea of Thieves játékokban.

A Calm és a Microsoft összefog a nyugodtabb pihenésért

A Microsoft bejelentette: az Xbox és a Calm, a népszerű relaxációs alkalmazás együttműködése videójátékos soundscape-eket hoz a pihenni vágyó gamerek otthonába.

Még ebben a hónapban elindul a Sea of Thieves nyolcadik évada

"A Sea of Thieves nyolcadik szezonja november 22-én kezdődik!" - tweetelte a Rare.

GC 2022: Íme, az idei Gamescom Awards nyertesei

Kiürült a Koelnmesse arénája, a Gamescom látogatói pedig mind hazamentek. Mielőtt azonban elbúcsúznánk az idei expótól, vessünk egy pillantást a Gamescom Awards 2022-es nyerteseire!

GC 2022: Ezekre a játékokra számíthatunk a Microsoft gamescomos műsorában

A Microsoft sem hagyja ki az idei Gamescomot, most pedig arról is lerántotta a leplet, hogy milyen játékok kerülnek majd bemutatásra a műsoruk alatt.

SGF 2022: Futottak még az Xbox és a Bethesda műsorában

Az Xbox és a Bethesda közös virtuális rendezvényének legnagyobb dobásairól már megemlékeztünk külön cikkekben, itt pedig összeszedjük, amit eddig kihagytunk – melyek java egyből megy a Game Passbe is megjelenéskor.

Randomizált kalandokkal vár a Sea of Thieves

Új kalandra hívja a kalózlegendákat a Sea of Thieves következő frissítése. A három részből álló küldetés részben randomizált lesz, így két próbálkozás sosem lesz ugyanolyan, ráadásul a tenger előző, ősi urai nagy szerepet kapnak benne.

Mivel készül idén a Sea of Thieves?

A Rare még mindig nem fogyott ki az ötletekből, hogy mivel tartsa frissen a Sea of Thievest. Az eddigi szezonok mellé két új módot találtak arra a fejlesztők, hogy új izgalmakat és történetközpontú kalandokat csempésszenek a kalózok életébe.

Ötödik szezonjára készül a Sea of Thieves

Napokon belül elindul a Sea of Thieves ötödik szezonja, amely szokás szerint több mint száz beszerezhető kozmetikai elemet ígér. Érkezik néhány életminőség-javító változtatás is, ráadásul el is áshatjuk majd a kincseinket.