Unravel PC, PS4, XBOXONE

Hangulatos, fizikára épülő platformeren dolgozik az EA és a svéd Coldwood Interactive.

Unravel - videónaplón a zene

Megérkezett az Unravel főbb elemeit bemutató videósorozat legújabb felvonása. Ebben a Svédország északi természetvilága ihlette helyszíneken játszódó fonalkaland zenei aláfestéséről lesz szó.

Unravel - röviden a fejtörőkről

Új előzetest kapott a közeljövő egyik legígéretesebb játéka, az Unravel. A videó az Electronic Arts kiadásában megjelenő plaformer fejtörőiről mesél tömören, a fejlesztői kommentárt pedig gameplay jelenetek kísérik.

Unravel - készítsd el a saját Yarnydat!

A Gamekapocs Kézművesszakkör első alkalma keretében magad is elkészítheted az Unravel Yarnyját. A legjobb, hogy ha végeztél, és lősz egy képet róla, szó szerint felkerülsz vele a fejlesztők térképére.

Unravel - két pálya lesz elérhető az EA Accessen

Az Unravel is csatlakozik azon játékok sorához, melyek hamarabb játszhatóak lesznek az EA Access keretében. Az előfizetők öt nappal hamarabb ugorhatnak fejest a kalandokba.

Unravel - ismerjük meg a főhőst!

Vajon honnan merítette az ihletet a Coldwood Interactive, amikor megalkotta fonálkaland főhősét? Nyilván személyes élményekből és sok más dologból is - erre a kérdésre ad választ az Unravel legújabb fejlesztői naplója.

Még egy trailer az Unravelhez

Nem vitás, érzelmes és megkapó platformjáték lesz az Unravel. Kedves fonálfiguránkat irányítva bámulatos helyeken fordulunk meg, a fejlesztők pedig egy videóban magyarázzák el a pályatervezés mögött álló filozófiát.

Megjelenési dátumot kapott az Unravel

A játék történetét részletező trailert és pontos megjelenési dátumot kapott az Electronic Arts ígéretes fonalkalandja, az Unravel. Már nem kell sokat várnunk rá, februárban érkezik az idei E3 egyik meglepetése.

Unravel - 9 percnyi fonalkaland

Az IGN jóvoltából ismét akció közben láthatjuk Yarnyt, az aranyos fonalfigurát, aki a maga után húzott fonala segítségével old majd meg mindenféle logikai, fizikára is épülő fejtörőt. A legújabb videó 9 percnyi látnivalót kínál.

A PSN három játék dátumát szellőztette meg

A brit PlayStation Store egy rakás várva várt játék megjelenési dátumát és árát szellőztette meg a minap. Most már okosabbak lettünk az Alienation, az Unravel és a Shadow of the Beast premierjével kapcsolatban.

GC 2015: A második galériafrissítés

Megint érkezett egy kazalnyi friss állókép a Gamescomról, így ismét csokorba szedtük őket. Lesz itt Need for Speed, Mirror's Edge Catalyst, XCOM 2, Deus Ex: Mankind Divided, The Crew és Assassin's Creed is.