For Honor PC, PS4, XBOXONE

Teljesen új IP a Ubisofttól, amelyben masszív csatákat vívhatunk a középkor vérzivataros időszakában.
1647248400

For Honor - a héten rajtol a keresztplatformos játék

Öt évvel a megjelenése után kapja meg a keresztplatformos játék lehetőségét a For Honor. A Ubisoft két fázisban rajtoltatja el az új funkciót, ezek közül az elsőre már a héten sor kerül.
1623533433

E3 2021: Futottak még a Ubisoft Forward adásán

A Ubisoft természetesen a már jelenleg piacon lévő játékairól sem feledkezett meg. Lássuk, hogyan alakul a For Honor, a The Crew 2, a Trackmania és a Brawlhalla jövője! Ja, és a stúdió filmes divíziója is megrebegtette a szárnyait.
1622613600

Újabb négy játékkal bővül a Game Pass kínálata

Menetrendszerűen bővíti tovább a Microsoft az Xbox Game Pass kínálatát, a minap pedig az is kiderült, hogy mely címekre számíthatnak az előfizetők a júniusi hónap első felében. Lássuk a felhozatalt!
1603652400

Tombol a halloween a videojátékokban

Jövő hét szombaton hivatalosan is beköszönt az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep, a Halloween, amit a különböző játékok is előszeretettel ünnepelnek meg. Ezekből igyekeztünk most egy csokorba szedni néhány példát.
1602507600

A For Honor sem marad next-gen frissítés nélkül

A Ubisoft a For Honort is magával viszi természetesen a következő konzolgenerációba, az új konzolok tulajdonosai pedig ingyenesen frissíthetnek majd a szebb látványt és jobb teljesítményt ígérő átiratokra.
1599804000

Ezek voltak még a Ubisoft Forwardon

Tegnap este beszámoltunk a Ubisoft Forward lényegesebb bejelentéseiről, de számos régebbi és új, de kisebb játék is képviseltette magát a műsoron, valamint az azt megelőző pre-show-n. Ezek gyűjteménye következik itt.
1599764400

Itt nézheted vissza a szeptemberi Ubisoft Forwardot

Ma este még egy körre visszatért a Ubisoft saját online expója, a Ubisoft Forward. A kisebb-nagyobb bejelentések mellett hivatalosan is bemutatkozott a Prince of Persia-remake, és megmozdult az Immortals: Fenyx Rising is.
1599030000

Megvan a következő Ubisoft Forward dátuma

Nem kell már sokat várnunk a Ubisoft következő streamjére. A franciák elárulták, hogy jövő héten jelentkeznek a legújabb közvetítéssel, és egy kis ízelítőt is adtak abból, hogy mi vár majd ránk.
1595433600

Kipróbálható játékok a hétvégére

Ugyan még csak a hét közepe van, de máris tudunk mit ajánlani a hétvégére, ha egy kis ingyenes játékra vágytok. Egyrészt a For Honor nyújt lehetőséget az új játékosoknak a próbára, másrészt a Blightboundba kóstolhatunk bele.
1586592000

Csak júniusban rajtol a For Honor új évada

A For Honor fejlesztői is otthonról dolgoznak mostanság, és bár a Ubisoft szerint sikeresen alkalmazkodtak a megváltozott helyzethez, a multiplayer játék új évada csak késve rajtolhat el.