The Walking Dead: Michonne Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Michonne-ra koncentrál a The Walking Dead-kalandjáték mini-sorozata.
Típus: Kalandjáték, Zombis

Frissítve: Jön a Walking Dead: Michonne fináléja

Már nem kell sokat aludnunk a The Walking Dead: Michonne harmadik, egyben utolsó epizódjának megjelenéséig. A Telltale Games megerősítette a What We Deserve napra pontos dátumát.

Walking Dead: Michonne - traileren az Episode 2

Ma folytatódik a Telltale-féle The Walking Dead: Michonne. A Give No Shelter névre keresztelt epizód ismét a Randall-kolónia körül forog, ahol hullnak a szereplők rendesen. Egy előzetesünk is van róla.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kapunk még egy nagy adag játékot így március végére, ráadásul az Oculus Rift is a héten rajtol, úgyhogy biztosan nem fogunk unatkozni. Jön a Gravitáció játékváltozata, és a Telltale sorozatai is folytatódnak!

A hónap végén tér vissza a Walking Dead: Michonne

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a háromrészesre tervezett The Walking Dead: Michonne második epizódja. A Give No Shelter március 29-én startol el mindegyik platformon. Nézzük meg, mi történt eddig!

Launch traileren a The Walking Dead: Michonne

Holnap érkezik a Telltale-féle The Walking Dead folytatása, mely azonban nem egy új évad lesz, hanem egyfajta mellékág a címadó, Michonne főszereplésével. A történet három részből fog állni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tartalmas hónap végére érkeztünk, de szerencsére február utolsó hetén sem maradunk játékmegjelenések nélkül. Visszamegyünk az őskorba mamutra vadászni, az élőhalottakkal pedig két ízben is meggyűlik majd a bajunk.

Hat percen át mozog a The Walking Dead: Michonne

Ahogy a Telltale megígérte, vasárnap este mutattak némi gameplayt a jövő héten megjelenő The Walking Dead: Michonne-ból. A videóban kicsit jobban is megismerkedhetünk az új főszereplővel.

Dátumot kapott a The Walking Dead: Michonne

Még ebben a hónapban elindul a Telltale által fejlesztett háromrészes The Walking Dead: Michonne. A minisorozat első epizódja az In Too Deep címet kapta, és szerencsére nem kell rá sokat várni.

TGA 2015: The Walking Dead: Michonne - jövőre jön

Az eredeti tervekkel ellentétben nem rajtol el idén a The Walking Dead: Michonne, a The Game Awardson megejtett bejelentés szerint jövő februárban veszi kezdetét a minisorozat.

Hamarosan indul a The Walking Dead: Michonne

A Telltale Games még a júniusi E3-on jelentette be a The Walking Dead: Michonne-t, amely egy vadiúj miniszéria lesz a közkedvelt szamurájkardos hölgy főszereplésével. A készítők most néhány apróságot árultak el a játékról.