The Walking Dead: Michonne Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Michonne-ra koncentrál a The Walking Dead-kalandjáték mini-sorozata.
1667316641

Az új Monkey Island és a Vampire Survivors a Game Pass novemberi kínálatában

A Microsoft ebben a hónapban is sokszínű játékpalettát kínál a Game Pass-előfizetőknek. Lehetőségünk lesz kipróbálni a The Walking Dead: A New Frontier, a Ghost Song és a Return to Monkey Island játékokat is.
1579716000

Visszatér a Steamre a The Walking Dead-sorozat

A Telltale-féle The Walking Dead-sorozat jogait birtokló Skybound Games két jó hírrel szolgált a minap a rajongók számára: visszatér a Steamre a sorozat, és a Switch-tulajok is megkapják végre a hiányzó évadokat.
1562054400

The Walking Dead - íme, a definitív kiadás dátuma

Szeptemberben dobozosan és digitálisan is megjelenik a The Walking Dead: The Telltale Definitive Series című csomag, amely a Telltale-féle The Walking Dead összes epizódját és extráját felvonultatja majd.
1555682400

The Walking Dead - érkezik a komplett kiadás

A Telltale-féle The Walking Dead hamarosan megkapja a teljes, dobozos kiadását. A csomag tartalmazza majd a széria négy évadját, valamint Michonne mellékágát. Kapható lesz néhány egészen különleges kiszerelés is belőle.
1553104800

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.
1542276004

Most már tényleg vége a Telltale Gamesnek

A kalandjátékairól híres kaliforniai stúdió végleg lehúzta a rolót. A csapat ingóságait elárverezik, és a megmaradt alkalmazottak egészségügyi biztosítása is csak a hónap végéig szól. Emellett egy sor korábbi játék árusítása is megszűnt.
1537803005

Telltale Games - a bezárás margójára

A kalandáték-sorozatairól elhíresült Telltale Games pénteki bezárásának híre megrengette a játékipart, az érintettek közül néhányan elmesélték, hogyan zajlott le a folyamat a stúdión belül. Még mindig kérdés, mi lesz a The Walking Deaddel.
1510086767

Létszámleépítés a Telltale csapatánál

A Telltale Studios tájékoztatása szerint kénytelen volt megválni a dolgozói egynegyedétől, ami a kiadott közlemény szerint közel 90 embert jelent. A The Walking Dead-sorozatot készítő csapat kisebb létszámmal képzeli el a jövőt.
1509616800

Gyűjteményes kiadást kap a The Walking Dead

A negyedik és egyben utolsó évad érkezése előtt gyűjteményes kiadást kap a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat. A csomagban az összes eddigi epizód megtalálható majd.
1500485428

Mégiscsak folytatást kap a The Wolf Among Us

Vége a találgatásoknak, a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy folytatódik a The Wolf Among Us, készül a The Walking Deadet lezáró évad és a Batman: The Telltale Series is visszatér.