ELEX PC, PS4, XBOXONE

A Gothic-sorozatot is jegyző Piranha Bytes legújabb szerepjátéka egy poszt-apokaliptikus világban fog játszódni.
1464530400

ELEX - képeken a fantasy-sci-fi kaland

Egészen érdekes világba kalauzol majd el minket a Nordic Games és a Piranha Bytes legújabb közös szerepjátéka, az ELEX. A Gothic alkotóinak friss fejlesztése ugyanis egyszerre elegyíti a sci-fit a fantasyvel.
1452250826

Csúszik az ELEX, de itt a gépigény

Noha a Piranha Bytes korábban az év végére ígérte a legújabb nyitott világú szerepjátékát, a Steam-adatlapja szerint csak 2017 elején csaphatunk le rá. Sebaj, a minimum gépigényt már megerősítették a srácok.
1448298054

ELEX - mesés képeken a helyszínek

A nyár végén mutatkozott be a Piranha Bytes legújabb sci-fi szerepjátéka, az ELEX, amiről egészen idáig nem láthattunk semmilyen képes anyagot vagy videót. Ma viszont befutottak a játék helyszíneit ábrázoló első fotók.
1439226052

ELEX - befutottak az első részletek

A német Rocket Beans TV YouTube csatorna készített egy interjút a Gothic-ot is jegyző Piranha Bytes-cal, a téma pedig nem más volt, mint a csapat nemrég bemutatott új játéka, az ELEX. Az első infók következnek!
1435858243

ELEX - bemutatkozott a Gothic alkotóinak új játéka

Lehullt a lepel a Gothic-ot is jegyző Piranha Bytes legújabb, tegnap beharangozott játékáról. Az ELEX egy mocskos, szörnyektől hemzsegő poszt-apokaliptikus világban fog játszódni, a premierre pedig jövőre kerül sor.