Detroit: Become Human PS4

A Heavy Rain alkotóinak legújabb, immár kifejezetten PS4-re fejlesztett játéka.
Típus:

Detroit - nem mindegy, hogy döntünk

Újabb kulisszák mögötti videóval jelentkezett a Detroit: Become Human. Az IGN közreműködésével készült felvételen ezúttal a Quantic Dream munkatársai, köztük David Cage is arról mesélnek, miért fontos, hogyan döntünk majd a történet során.

Kulisszák mögött a Detroit: Become Human

A Detroit: Become Human legújabb három felvétele a kulisszák mögé kalauzol el minket, a készítők ugyanis nemcsak a három főszereplő androidot mutatják be, hanem azt is, hogy a színészek jóvoltából hogyan keltek életre.

Bemutatkoznak a Detroit főszereplői

A Detroit: Become Humannek három főszereplője lesz, egytől-egyig androidok. Habár a játék korábbi kedvcsinálóiban is találkozhattunk velük, a PlayStation Blogon most részletesebben is bemutatkozhattak.

Új színészek a Detroit: Become Human fedélzetén

A Quantic Dream játékának hype-ja nem csendesedik, a múlt héten bejelentett dátum után most kiderült, hogy további három neves színész adta a hangját és az arcát a Detroithoz. Van egy kiszivárgott trailerünk is.

Megjelenési dátumot kapott a Detroit

A Quantic Dream az imént bejelentette a Detroit: Become Human megjelenési dátumát. A kalandjáték a terveknek megfelelően tavasszal érkezik, igaz, alaposan kicentizték az időzítést a srácok.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

Botrány a Quantic Dreamnél

Három különböző francia lap is arról cikkezett a minap, hogy mennyire botrányos a céges kultúra a Detroit: Become Humant is jegyző Quantic Dreamnél. A fejlesztőcsapat vezetői mindent tagadnak.

Magyar feliratot kap a Detroit: Become Human

A PlayStation hazai képviselete délután megerősítette, hogy itthon magyar felirattal kerül a boltokba a Quantic Dream legújabb játéka. Ez már rövid időn belül a harmadik cím a Sonytól, amely honosítást kap.

PSX 2017: Negyedóra a Detroit: Become Humannel

Már 2015 vége óta várjuk nagyon a Quantic Dream új dobását. Az egyedi, noirral átitatott sci-fi kalandjátékból most a Connor főszereplésével készült 15 perces demót mutatta be újra a cég. A PSX közönsége alakította a történetet.

Viták kereszttüzében a Detroit: Become Human

Gyermekvédelmi aktivisták és a brit parlament egyik képviselője is támadja a Quantic Dream PlayStation 4-exkluzív játékát az előzetesben látható családon belüli erőszak explicit ábrázolása miatt.