Detroit: Become Human PS4

A Heavy Rain alkotóinak legújabb, immár kifejezetten PS4-re fejlesztett játéka.
Típus:

Brit toplista: Detroit az élen, új címek a dobogón

Kratos végül öt hét után kénytelen volt átadni a dobogó legfelső fokát. Az élen ezúttal a Detroit: Become Human nyitott, amit a State of Decay második része és a Dark Souls felújított változata követ.

Detroit: Become Human teszt

Detroit 2038-ra teljesen megújult, köszönhetően az androidok hétköznapi életbe történt integrálásának. A fejlődésnek azonban súlyos ára volt, így hamarosan "Motownban" komoly gondot okoznak majd az öntudatra ébredt robotok.

Launch traileren a Detroit: Become Human

Már csak két nap választ el minket a Quantic Dream legújabb interaktív thrillerjátékának megjelenésétől. Kemény döntések várnak ránk a futurisztikus Detroitban, de a launch trailer szerint az akció sem hiányzik majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák a kiadók és fejlesztők a hónap végét, a következő napokban minden platformon számíthatunk játékmegjelenésre. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába a hét termését!

Tévéreklámokon a Detroit: Become Human

Nyakunkron a Quantic Dream legújabb történetközpontú játékának, a Detroit: Become Humannek a megjelenése, így a Kara című techdemóból játékká érett új produkció nem meglepő módon újabb látnivalókat kapott.

Detroit: Become Human - Detroit 2038-ban

Leült a God of War premierje utáni őrület, de ebben a hónapban sem maradunk PlayStation 4-exkluzív nélkül. A sort a Detroit: Become Humannel szövi tovább a Sony, a legújabb kulisszák mögötti videó pedig a helyszínről, Detroitról szól.

Holnaptól tölthető a Detroit: Become Human demója

Alig egy hónap van hátra a Detroit: Become Human május 25-i rajtjáig, így nem telhet el nap, hogy ne derülne ki valami újabb információ vagy érdekesség a játékról. Ma azonban ennél jócskán többről, a játék demójáról szólnak a hírek.

Detroit - az interaktív történetmesélés akadályai

Lehet, hogy kezd kicsit sok lenni mostanában a Detroit: Become Humanből, de aki érdeklődik a játék iránt, az minden bizonnyal örömmel fogadja az IGN First videósorozat újabb darabját, amiben az interaktív történetmesélésről esik szó.

Detroit - ezért fut majd natív 4K-ban

Vészesen közeledik a Detroit: Become Human májusi megjelenése, így a Sony a God of Warhoz hasonlóan a Quantic Dream játékáról is ontja a különböző kulisszák mögötti anyagokat. A mostani a játék alatt futó technológiára koncentrál.

Detroit - karakterekre szabott dallamok

Lassan nem telik el úgy nap, hogy ne kapnánk valami izgalmas látnivalót a Quantic Dream következő hónapban boltokba kerülő új játékáról, a Detroit: Become Humanről. A legfrissebb kulisszák mögötti bemutató a játék zenéjével foglalkozik.